Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma még a Kos jegyében jár, kvadrátban áll a Jupiterrel és szextilben áll a Neptunusszal. A lelkünk mélyén tudjuk, hogy hibáztunk, ezt mégsem ismerjük el, sőt, hajlamosak lehetünk arra, hogy a másikat hibáztassuk mindenért.
Vágólapra másolva!

A Hold ma még a Kos jegyében jár. Különösen bátornak és merésznek érezhetjük magunkat. Ez a nap tökéletes minden újrakezdéshez - ezt a többi bolygóállás is támogatja. Érdemes belevágni új dolgokba: erőfeszítéseinket mindenképpen siker koronázza majd! Ha valamilyen rossz szokásunktól szeretnénk megszabadulni, vagy éppen "jó" szokásokat kívánunk a magunkévá tenni, akkor ma kezdjük el a harcot.

A Hold ma kvadrátban áll a Jupiterrel és szextilben áll a Neptunusszal. Bár a Jupiter kedvezőtlen helyzete hanyaggá, rosszindulatúvá és képmutatóvá tehet minket, a Neptunusz segíthet ezen túllépni. A lelkünk mélyén tudjuk, hogy hibáztunk, ezt mégsem ismerjük el, sőt, hajlamosak lehetünk arra, hogy a másikat hibáztassuk mindenért - ugyanakkor a többi ember sokkal efogadóbban viselkedhet velünk, ezért ha vitába is keveredünk (ami bizony előfordulhat, mert mindenképpen azt akarjuk, hogy odafigyeljenek ránk), akkor hamar ki is tudunk békülni.

Ha inkább visszavonulnánk, akkor érdemes elmélyedni valamilyen művészi tevékenységbe: a festéssel vagy rajzolással ki tudjuk fejezni a bennünk lévő érzelmeket, még akkor is, ha nem tudjuk őket pontosan megfogalmazni. A mai nap álomfejtésre is nagyszerű: próbáljunk meg visszaemlékezni az álmainkra - akár álomnaplót is kezdhetünk írni -, és igyekezzünk megfejteni azok szimbólumait.