Szerelmi horoszkóp június 26-tól július 3-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Próbáld meg egy kicsit pontosabban kifejezni a gondolataidat - különösen ha a szerelmi ügyeid, vagy az érzelmeid vannak napirenden -, mert a kedvesed könnyen félreértheti, amit mondani szeretnél neki: a saját bizonytalanságát vetítheti ki rád. Az is jó megoldás lehet, ha egy kicsit félreteszed a szavakat, és inkább cselekedetekkel, tettekkel mutatod meg neki, mennyire sokat jelent, hogy ő melletted van. Ezzel biztosan megnyugtatod.

Bika (április 21. - május 20.)
Koncentrálj jobban a pihenésre, lazításra a következő napokban; az érzelmi életed egy kicsit háttérbe szorulhat ezen a héten (alapvetően úgyis minden rendben), inkább figyelelj magadra - erre szükséged is van. Tisztázd magadban, hogy mit érzel, és mit szeretnél valójában a kedvesedtől. Lehetséges ugyanis, hogy sokkal inkább barátságot érzel iránta, semmint szerelmet, ez pedig összekuszálhatja a kapcsolatotokat. Akár a szakítást is megfontolhatnád, mert egy jó párkapcsolathoz szenvedély is kell.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Szeretnél valami újat, valami különlegeset kipróbálni a szerelmeddel, de nem nagyon tudod, mi is legyen az - ráadásul túlzottan görcsösen vágysz a megújulásra, és az elvárásaid is nagyon magasak. Ezeknek pedig a párod se nem tud, se nem akar megfelelni, ő inkább arra vágyna, hogy teljes egészében elfogadd. Ha ezt szóvá meri tenni, akkor megsértődsz, sőt, akár durván vissza is vágsz neki. Sokkal jobb módszer lehet, ha közösen találjátok ki, hogyan újítsátok meg a kapcsolatotokat. Próbáld meg az ő vágyait is figyelembe venni.

Rák (június 22. - július 22.)
Szokásoddal ellentétben ezen a héten csak saját magaddal vagy elfoglalva, és egyáltalán nem foglalkozol a kedvesed érzéseivel - de ezt nem direkt csinálod, inkább csak túl sok más gondolat kavarog az agyadban, és a párkapcsolatodra nem fordítasz elég figyelmet. A párod egy ideig szótlanul tűri azt, hogy elhanyagolod, de egy idő után biztosan szóvá teszi majd, hogy hiányoznak neki a kettesben töltött órák. A hétvégén próbálj meg egy kicsit aktívabb lenni, pihenésképp is válassz valamilyen szórakoztató, vidám programot. Ha kimozdultok, az új színt vihet a kapcsolatotokba.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Igen romantikus hangulatban lehetsz ezen a héten, és ennek - a meglehetősen kellemes vonatkozásokon kívül - negatív hatása is lehet az életedre: a szemedre ugyanis egyfajta "rózsaszín köd" ereszkedik, amely megakadályozza, hogy tisztán lásd az eseményeket. Nem minden olyan felhőtlen és gyönyörű, mint ahogyan azt te elképzeled, lehetséges, hogy kifejezetten rosszul alakulnak a dolgok a pároddal, ezt pedig az érzelgős gesztusok nem tudják megoldani. Sőt, lehet, hogy a kedvesedet kifejezetten zavarják a szavaid és tetteid, mert inkább nyílt és őszinte problémamegoldást vár el tőled.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Lazíthatnál egy kicsit, az elmúlt néhány hétben ugyanis túlságosan szigorú voltál önmagadhoz, és a szerelemre is úgy tekintettél, mint egy felesleges és elhanyagolható nyűgre, amellyel nem igazán tudsz mit kezdeni, és túl sok idődet rabolja el. Ennek megfelelően viselkedtél a pároddal: lehet, hogy kifejezetten elutasító voltál vele, és jó néhányszor meg is bántottad. Most azonban érdemes lenne a párkapcsolatodra koncentrálni, nem is elsősorban azért, mert a kedvesed féltékeny vagy ideges, hanem azért, mert te is nagyon sokat kaphatsz a párodtól, a közös élmények hosszú időre feltöltenek energiával.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Nagyon kellemes napjaid lehetnek, amikor minden jól alakul: barátságos és könnyed hangulatban lehetsz, és senki nem tud ellenállni a csáberődnek, ráadásul te is élvezettel veted be magad a flörtökbe. Ha már van valakid, akkor "igazi" randikat is szervezhettek, és csodás órákat tölthettek egymás társaságában - vidd el őt vacsorázni, vagy üljetek be egy izgalmas filmre, eseteleg sétáljatok egy nagyot és beszélgessetek sokat! Ha még párt keresel, akkor a következő napokban jó eséllyel hódíthatod meg a választottad szívet; ráadásul, különösebben erőlködnöd sem kell ezért. A szerelem olyan helyről köszönt rád, ahonnan egyáltalán nem várod.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Rengeteg energiád van, és kész vagy minden figyelmeddel a szerelemre koncentrálni a következő napokon - talán a kedvesed nem nagyon tud veled lépést tartani, és folyamatosan úgy érezheti, hogy egyedül hagyod. Ha már régóta létezik közöttetek a különbség, hogy még csak nem is hasonlít a temperamentumotok, akkor most az is megfordul a fejedben, hogy valaki mást keresel magadnak, aki sokkal szenvedélyesebb. Azt azonban érdemes lenne mérlegelned, hogy egy párkapcsolat nem épülhet kizárólag a szenvedélyre: biztonságra és megértésre is szükséged van.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Gondjaid lehetnek a pároddal: egyszerűen nem értitek meg, mit is szeretne a másik, a félreértésekből pedig veszekedések lesznek, és lépten-nyomon hajbakaptok (és egy idő után már nem is emlékeztek arra, mi robbantotta ki a vitát...). A közös ismerősök, családtagok most a segítségetekre siethetnek: bátran kérjetek tőlük tanácsot. Ők más szemmel képesek nézni a kapcsolatotokat, ráadásul őszintén el is mondják nektek a véleményüket. Szerencsére van egy-két olyan ember, aki nem ítél el, bármit is teszel.

Bak (december 22. - január 20.)
Nem lesz könnyű dolgod a partnereddel a hét végén: mindketten idegesek, feszültek lehettek, és egyáltalán nem tudtok egymásra figyelni - sokkal inkább a saját problémáitokkal vagytok elfoglalva. Ez pedig azzal is együtt jár, hogy elhanyagolva érzitek magatokat, mert a másik is inkább magába fordul. Ennek ellenére a következő napok nagyon sok tapasztalatot adhatnak neked, mert rádöbbenhetsz, mennyire egyszerű lehet megoldani a problémákat némi beszélgetéssel, kedvességgel és megértéssel. Bármilyen fáradtak is vagytok, szervezzetek valamilyen közös programot, például menjetek el együtt sportolni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Könnyedén elveszíted a lábad alól a talajt: óráról órára válhatsz bizonytalanabbá, és egyre több benned a kétely a párkapcsolatoddal és a saját érzéseiddel kapcsolatban. A párod kétértelmű mondatai pedig csak még jobban erősítik benned azt a vágyat, hogy kilépj a jelenlegi életedből. A hétvégén szerencsére több időt lehettek együtt, és azt is meg tudjátok beszélni, amit eddig megpróbáltatok titokban tartani a másik előtt. Mivel teljesen őszinték tudtok egymással lenni, ez a bizalmat is helyreállíthatja közöttetek.

Halak (február 20. - március 20.)
Megvan az a jó tulajdonságod, hogy képes vagy többféle nézőpontot is figyelembe venni, és éppen emiatt nagyon empatikusan viselkedsz másokkal. Ez kifejezetten jól jöhet neked a következő napokban, mert a kedveseddel több vitád is lehet - a nagyszerű kommunikációs képességeid azonban segítenek gyorsan, és viszonylag fájdalommentesen megoldani a felmerülő problémákat. A hét végén készülj fel néhány, meglepetést okozó pillanatra is - ezeknek azonban ne tulajdoníts túlsogosan nagy jelentőséget.