Vágólapra másolva!
Heather Locklear amerikai színésznőt szorongással és depresszióval kezelik egy arizonai rehabilitációs klinikán -  a Melrose Place című tévésorozat főszereplőpje régóta küzd a betegséggel, de mindeddig nem találták meg az megfelelő gyógyszert számára.
Vágólapra másolva!

Heather Locklear amerikai színésznőt, a Melrose Place című tévésorozat egyik főszereplőpjét szorongással és depresszióval kezelik egy arizonai rehabilitációs klinikán - erősítette meg a napok óta keringő hírt a színésznő szóvivője.

"Heather egy ideje már küzd a betegséggel. A mostani kezelés célja, hogy miután alaposan kivizsgálják, megtalálják a számára legmegfelelőbb gyógyszert, majd beállítsák a megfelelő dózist. Emellett a betegsége magánügy, tehát a továbbiakban erről közleményt nem adunk ki" - közölte York.

Egy három hónappal ezelőtti incidensből már sejthető volt Locklear nincs túl jól: a 46 éves színésznő egyik barátja kiküldte hozzá a mentőket, mivel órákig nem tudta elérni, és beszélgetéseik során Locklear többször is elmondta, hogy elege van az életből, és egyszer antidepresszánsait túladagolva végezni akar magával. Az eset után a színésznő közleményt adott ki, miszerint tökéletesen jól van, és nincs szüksége további kezelésekre.

A színésznő azonban nem marad egyedül a betegségével: jelenlegi kedvese, sorozatbéli partnere, Jack Wagner is mellette áll, és a barátok elmondása szerint volt férje, a Bon Jovi együttes gitárosa, Richie Sambora is biztosította őt a támogatásáról, és megígérte, hogy amíg ex-felesége felépül, gondját viseli 10 éves Ava lányuknak.