Vágólapra másolva!
A Los Angeles-i bíróság keddi döntése értelmében akár az éjszakát is anyjuknál tölthetik Britney Spears és Kevin Federline kisfiai - erősítette meg a People magazinnak az intézmény szóvivője. Spears január óta csak napközben és felügyelettel láthatta a két és fél éves Prestont és a másfél éves Jayden Jamest.
Vágólapra másolva!

A Los Angeles-i bíróság keddi döntése értelmében akár az éjszakát is anyjuknál tölthetik Britney Spears kisfiai - erősítette meg a People magazinnak az intézmény szóvivője. Az amerikai énekesnő, amióta januárban Cedars-Sinai Medical Center-be szállították idegösszeolással, csak hivatalos megfigyelő jelenlétében találkozhatott a két és fél éves Sean Prestonnal és a másfél éves Jayden Jamessel. A fiúk teljes jogú gondviselője azóta apjuk, Kevin Federline.

A döntés a Spears kontra Federline gyermekelhelyezési per újabb meghallgatásán, zárt ajtók mögött született.

A bíróság szóvivője, Allan Parachini később a Pople magazinnak elmondta, hogy azért is születhetett a énekesnő szempontjából ilyen kedvező ítélet, mert Spears konszolidált megjelenésével és viselkedésével miondenkire igen jó benyomást tett.

"Emellett úgy gondolom, a bíró azt is értékelte, hogy hozzáállás szempontjából mindkét oldalon határozott fejlődést tapasztalt" - monta Parachini, de további részletekkel nem szolgált az ügyben.

Amennyiben az ex-házaspár nem tud a bíróságon kívül, barátságosan megegyezni gyermekeik elhelyezését illetően, akkor augusztusban újratárgyalják a gyerekek felügyeleti jogának kérdését. A következő bírósági meghallgatást július 15-én tartják.