Szörfösök védték meg Matthew McConaughey-t a fotósoktól

Vágólapra másolva!
Rátámadt egy fotósra egy csapat szörfös: a lesifotósok Matthew McConaughey színészt próbálták lefényképezni, de a fiatalok szóváltásba keveredtek velük, egyikőjüket meg is verték, a gépét pedig az óceánban hajították.
Vágólapra másolva!

Matthew McConaughey amerikai színészt, a Bolondok aranya című film főszereplőjét egy csapat szörfös "mentette meg" a paparazzóktól, akik képeket próbáltak készíteni a hírességről Malibu közelében, a tengerparton. Az egyik fotóst meg is verték, a fényképezőgépét pedig elvették és a vízbe dobták.

A 29 éves fotós állítása szerint egy csapat szörfös szóváltásba keveredett vele és más lesifotósokkal vasárnap délután: először csak arra figyelmeztették őket, hogy ha nem hagyják abba a fotózást, "baj lesz", majd később rá is támadtak: kicsavarták a kezéből a fényképezőgépet, és behajították a tengerbe.

"A fotós orvosi igazolást mutatott be a sérüléseiről, de azt nem tudjuk, hogy más is megsérült-e" - közölte az újságírókkal Steve Whitmore, a Los Angeles megyei seriff hivatalának szóvivője. "Egyelőre folyik a nyomozás az ügyben, de még senki nem tett feljelentést. Matthew McConaughey nem sérült meg, de az biztos, hogy róla próbáltak képeket készíteni."

A TMZ.com internetes portál által nyilvánosságra hozott viddeófelvételen - amelyik a helyszínen készült - hallatszik, hogy a szörfösök megpróbálnak egyezkedni a fotósokkal: egyikőjük száz dollárt kínál nekik, ha elmennek; egy másik pedig kijelenti, hogy készek "harcolni" a tengerpartért.

A színész szóvivője nem volt hajlandó nyilatkozni az ügyről.