Naomi Campbellt elítélték

Vágólapra másolva!
200 órányi közmunkára és 4500 dollár megfizetésére ítélte a londoni bíróság Naomi Campbell topmodellt - a hírességet azért jelentették fel, mert dührohamot kapott a Heathrow repülőtéren, és több rendőrt is bántalmazott.
Vágólapra másolva!

Naomi Campbell topmodellt pénteken elítélte a londoni bíróság az áprilisi dühkitörése miatt. A hírességet hat vádból négyben bűnösnek találták, és 200 órányi közmunkára, valamint 4500 dollár büntetés megfizetésére kötelezték.

A modell áprilisban azért kezdett el agresszívan viselkedni a Heathrow repülőtéren, mert a British Airways társaság elveszítette az egyik csomagját. Campbell előbb a repülőgép személyzetét inzultálta, majd a kiérkező rendőrökre támadt.

"campbell agresszív, rosszindulatú és ellenséges volt azokkal az emberekkel szemben, akik csak a munkájukat próbálták végezni" - közölte a bíróság egyik képviselője a döntésről. "A viselkedése távol áll attól, amit elfogadhatónak lehetne nevezni."

A temperamentumos természetéről hírhedt Campbell egy interjúban ugyan bocsánatot kért a londoni rendőrségtől, de a British Airwayst "undorítónak" nevezte - sőt, azt állította, hogy rasszista megjegyzéseket tettek rá.