Heti horoszkóp június 23-tól 30-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Rengeteget dolgozol a következő napokban, de szerencsére nagyon energikus vagy, meg se érzed, hogy jóval többet töltesz a munkahelyeden a "hivatalos" nyolc óránál. Kitartásodnak köszönhetően anyagi helyzeted megszilárdulhat, akár az is lehet, hogy előléptetés vagy prémium vár rád. Ebből az is következik, hogy hamarosan sokkal többet megengedhetsz majd magadnak, mint eddig - végre lesz lehetőséged arra, hogy kényeztesd magad és a szeretteidet! A nagyobb kiadásokkal érdemes még várni, ezeket a heteket inkább szánd arra, hogy tájékozódsz a lehetőségekről. Arra is nagyszerű ez az időszak, hogy megtervezd a nyári szabadságodat.

Bika (április 21. - május 20.)
Nagyon jó formában vagy: tele energiával és ötletekkel, ráadásul a természetes bájod is virágzik - puszta lényedet bevetve bárkit bármire rá tudsz venni. Csak egy mosolyod kell ahhoz, hogy az emberek körülötted ugráljanak, és minden kívánságodat teljesítsék. Még azok is, akik eddig ellenségesebbek vagy hűvösebbek voltak veled, azok sem tudnak ellenállni a varázserődnek. Ezt a nagyszerű időszakot az életed minden területén kihasználhatod: találd meg azokat az embereket, akiket érdemes lenne magad mellé állítani egy-egy célod elérése érdekében. Arra azonban figyelj, hogy ne élj vissza a lehetőségeiddel, bármilyen csábító is az ajánlat...

Ikrek (május 21. - június 21.)
Ezen a héten szinte minden idegesít, és kibírhatatlan leszel a napokban. Biztos, hogy többször is összeveszel családtagjaiddal; a munkádban sem tudsz úgy teljesíteni, mint eddig, mert sokkal jobban lefoglalnak a saját, sötét gondolataid, mint a feladataid. Igyekezz kerülni azokat a helyzeteket, amelyekben konfrontálódnod kell másokkal - most talán még arra sem vagy képes, hogy nyugodtan végighallgass másokat, anélkül, hogy megjegyzést tennél. Tölts minél több időt egyedül, és próbáld meg átvészelni ezt a "vészterhes" hetet.

Rák (június 22. - július 22.)
Nehezen tudod mostanában értelmezni barátaid megnyilvánulásait, és lépten-nyomon félreérted azokat a jeleket, amelyeket küldenek neked. Bár azt érzed, hogy segíteni szeretnének neked és jóindulatúak veled szemben, ám viselkedésük sokszor félreérthető és bizonytalan - ez pedig kétégeket ébreszt a lelkedben. Nem tudod egyértelműen értékelni a kialakult helyzetet, ez pedig kétségeket ébreszted a lelkedben: vajon tényleg jó emberekkel barátkozol? Vagy le kellene cserélned őket? Aludj néhányat, várj egy kicsit, mielőtt úgy döntesz, hogy megszakítod valakivel a kapcsolatot - lehetséges ugyanis, hogy most rossz döntéseket hoznál.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Önzésedet és egoizmusodat kicsit félreteszed a következő napokban, és nagyon empatikusan viszonyulsz a körülötted élőkhöz - ezt talán már korábban is meg kellett volna tenned... Szerencsére, még úgy is képes vagy kihozni magadból a maximumot, hogy közben egy kicsit visszavonulsz a reflektorfényből. Ezért egyáltalán nem meglepő, ha többen is rokonszenvesnek találnak, még olyan emberek is, akik eddig nem mutattak érdeklődést az irányodba. Lehet, hogy olyan ajánlatokat is kapsz, amelyekben igen sok a szexuális töltet (talán olyan környezetben is, ahol ez egyáltalán nem tekinthető helyénvalónak). Ha van kedved, menj bele a kalandba, de mérlegelj előtte: mit nyerhetsz és mit veszíthetsz általa.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Túl sokat vársz el másoktól, és hajlamos lehetsz minden apróság miatt vitát kezdeményezni -rengeteg ugyanis a feszültség benned, és ezt tekinted a legjobb eszköznek arra, hogy levezesd. Ha netán szóba hozzák a harapósságodat, akkor még te sértődsz meg, és meg lehetsz győződve arról, hogy mindenki összeesküdött ellened és csak ártani akarnak neked. Egy ideig nyugodtan játszhatod a saját kis - önpusztító - játékaidat, ám egy idő után a többiek biztosan megunják ezt. Jobb lenne, ha még azelőtt próbálnál változtatni a viselkedéseden, mielőtt valaki alaposan kioktat a jó modorról.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Változhat az anyagi helyzeted ezen a héten: a több pénz pedig több felelősséggel és több büszkeséggel jár együtt. Végre jól érzed magad a bőrödben, örömmel tölt el, hogy vásárolhatsz magadnak néhány luxuscikket. Azonban könnyen fejedbe szállhat a dicsőség, hiszen mi jelenthet nagyobb hatalmat, mint a pénz? Talán megpróbálod felhasználni a plusz bevételedet arra, hogy befolyásolj másokat. Ez azonban nem jó út, hiszen hosszú távon nem lehetnek gyümölcsözőek a megvásárolt kapcsolatok - hagyatkozz inkább a személyiséged bűverejére.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Nagyon kedvező időszak vár rád ezen a héten: lehet, hogy végre összejön egy régóta dédelgetett terved, vagy sikerre viszed üzleti ügyeidet. Szinte bármilyen ügy, amikor pénzzel foglalkozol, meghozza az eredményét, és nagy profitot jelenthet neked - ráadásul nem is kell sokáig várnod, hogy a kézzelfogható eredményt megtapasztalhasd. Egy dologgal ronthatod el a lehetőségeket: saját bizonytalanságoddal. Igyekezz nem rémeket látni, hanem kockázatot vállalni. Ha nem érzed elég biztosnak a helyzetedet, akkor készíts "vészforgatókönyvet": már az a tudat, hogy nem ér semmi váratlanul, sokat segíthet a magabiztosságod és optimizmusod visszaszerzésében.

Nyilas (november 22. - december 21.)
A fejlődésen és az előrelépésen lehet a hangsúly a következő napokban: mivel nagyon vonzónak és öntudatosnak érzed magad, könnyen lehet, hogy kapsz néhány (visszautasíthatatlannak tűnő) ajánlatot. Új szerelmi lehetőségek tűnhetnek fel az életedben, és az is előfordulhat, hogy az üzleti életben alakulnak nagyon jól az ügyeid. Az azonban veszélyt jelenthet a jövődre nézve, hogy túlságosan is el vagy telve magaddal, és egyáltalán nem mérlegeled a kockázatokat. Mindenbe fejest ugrani pedig nem túl jó megoldás.

Bak (december 22. - január 20.)
Családi életedben most meglehetősen sok lehet a konfliktus. Egyik vita a másikat követi - közben pedig már azt sem tudjátok, hogy ki kezdte a civakodást és mi volt az, ami kirobbantotta; talán már csak magáért a veszekedésért veszekedtek, nincs mögötte ok, csak fájdalmas következmények. Lehetséges, hogy ezért a túlzottan agresszív hangulatért a külvilág a felelős: mire hazaérsz, egyszerűen telítődsz a negatív élményekkel, és egyetlen vágyad, hogy kiadhasd ezt magadból valahogy. Hatékonyabb (és békésebb) megoldás lehet, ha a sportra vagy a ház körüli munkákra fordítod az energiafelesleget.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Pénzügyeid okozhatnak némi nehézséget életedben: rengeteget bosszankodhatsz a bankszámlád, hitelkivonatod láttán - az is előfordulhat, hogy szabályosan pánikba esel, még akkor is, ha egyáltalán nem olyan komoly a baj. A pénnzel kapcsolatban más gondokra is fel kell készülnöd: a környezetedből valaki, akitől egyáltalán nem vársz ilyen viselkedést, megpróbál becsapni. Ez a hét egyáltalán nem alkalmas arra, hogy pénzt kérj vagy adj kölcsön, bankokkal tárgyalj, esetleg szerződéseket írj alá. Érdemes lenne elgondolkodni azon is, hogy mennyire bízol meg a hozzád közel álló emberekben, s mennyire vagy te magad megbízható ember.

Halak (február 20. - március 20.)
Olyan különleges hangulataid, álmaid, megérzéseid lehetnek ezen a héten, amelyekkel saját magadat is megleped; az intuíciód is virágzik. Rendkívül fogékony vagy minden olyan témára, amely nem szokványos, és a különlegesség érzetével tölt el. Ha van rá lehetőséged, akkor merülj el jobban a természetfölötti, okkult vagy ezoterikus témákban, mert nagyon jó útmutatást kaphatsz az életedre vonatkozóan. Arra azonban ügyelj, hogy ne vegye át ez a realitás helyét az életedben: tudj különbséget tenni a "földhözragadt" és az "emelkedett" dolgok között, és meg se próbáld az egyik csoportba tartozókat átpakolni a másik skatulyába.