Szombati horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold a mai napon belép a Vízöntő csillagjegybe. Különösen fogékonyak leszünk az újdonságokra és mindenre, ami szokatlanra.
Vágólapra másolva!

A Hold a mai napon belép Vízöntő csillagjegybe. Különösen fogékonyak leszünk az újdonságokra és mindenre, ami szokatlanra. A legszívesebben kipróbálnánk valamilyen extrém sportot, amelyet egyszerre tartunk érdekesnek és veszélyesnek - többször is megfordul a fejünkben, milyen jó lenne hegyet mászni, vagy kipróbálni az ejtőernyőzést. Csak akkor vágjunk bele egy ilyen nagyszabású, sok energiát és odafigyelést igénylő dologba, ha hosszabb távon is lesz bátorságunk megvalósítani a terveinket.

Aki "szelídebben" és kevesebb kockázattal szeretné megélni a Vízöntő-napokat, az válasszon olyan elfoglaltságot, ahol valamilyen módon kapcsolatba kerülhet érdekes, új, a fantáziát megmozgató dolgokkal. Érdemes elolvasni egy sci-fi regényt, vagy megnézni egy ilyen témájú filmet. Sőt, ha szívesen foglalkozunk művészetekkel, akkor a mai napot kihasználhatjuk arra, hogy valami egészen különleges dolgot alkossunk.