Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma még a Bak jegyben jár, együtt áll a Jupiter bolygóval. Nagyon kellemes, minden szempontból szerencsés napunk lehet. Legjobban a családunkkal töltött időt élvezhetjük, most ugyanis szívesen beszélgetünk velük, jól esik feleleveníteni a régi, közös élményeket.
Vágólapra másolva!

A Hold ma még a Bak jegyben jár. Még mindig a lassúbb és megfontoltabb viselkedés lehet ránk a jellemző, tartsuk ezt szem előtt, amikor megtervezzük a napunkat. A dinamikusságot, gyorsaságot igénylő feladatokat inkább halasszuk el egy másik napra, és ha sportolni megyünk, akkor válasszunk kitartást és erőt igénylő feladatokat. Érdemes a jógát vagy a pilatest is kipróbálni.

A Hold a mai napon együtt áll a Jupiter bolygóval és szextilben áll a Uránusszal. Nagyon kellemes, minden szempontból szerencsés napunk lehet. Legjobban a családunkkal töltött időt élvezhetjük, most ugyanis szívesen beszélgetünk velük, jól esik feleleveníteni a régi, közös élményeket. Ha tehetjük, szervezzünk valamilyen közös programot velük.

A mai csillagállás arra is kedvező, hogy elutazzunk valahová, vagy éppen megtervezzük az utazásunkat. Élvezettel forgatjuk a színes prospektusokat - válasszunk olyan úticélt, ahol az idegen kultúrákat és a történelmet is felfedezhetjük. Ha nincs lehetőségünk arra, hogy útnak induljunk, akkor legalább képzeletben kalandozzunk egy kicsit: válasszunk olyan ismeretterjesztő tévéműsort, amelyik valamilyen idegen országot mutat be, vagy olvassunk olyan könyvet, amely egzotikus tájakon játszódik.