Vágólapra másolva!
Megszületett Jamie Lynn Spears amerikai színésznő első gyermeke, egy egészséges kislány. A 17 éves híresség, Britney Spears énekesnő húga és vőlegénye, Casey Aldridge a Maddie Briann nevet választották a kicsinek.
Vágólapra másolva!

Néhány órával ezelőtt, egy mississippi kórházban megszületett Jamie Lynn Spears amerikai színésznő első gyermeke, egy egészséges kislány, aki a Maddie Briann nevet kapta.

A 17 éves híresség mellett az egész családja ott volt; nővére, Britney Spears énekesnő, a testvérük, Bryan és az édesapjuk, Jamie tegnap érkeztek Los Angelesből Lousianába, hogy jelen lehessenek a legújabb családtag érkezésénél.

"Mindenki nagyon jól van, egészségesek és boldogok" - mondta egy magát megnevezni nem kívánó forrás a People magazinnak.

Az egyik gyermekcsatorna sorozatában, a Zoey 101-ben főszerepet játszó Jamie Lynn Spears decemberben jelentette be, hogy kisbabát vár. Márciusban pedig azt is elárulta, hogy ő és a baba apja, Casey Aldridge eljegyezték egymást, és közös házat is vettek Libertyben, ahol a 19 éves apa nemrég fejezte be a középiskolát.