Anne Hathaway újra egyedül van

Vágólapra másolva!
Anne Hathaway amerikai színésznő, az Ördög Pradát visel című vígjáték főszereplőnője négy év után szakított a barátjával, Raffaello Follierivel.
Vágólapra másolva!

Anne Hathaway amerikai színésznő, az Ördög Pradát visel és a Neveletlen hercegnő című filmek főszereplője négy év után szakított a barátjával, Raffaello Follieri olasz származású üzletemberrel.

A színésznő ismerősei szerint több dolog is közrejátszott abban, hogy Hathaway ott hagyta a férfit: valószínűleg az is, hogy Follieri ellen, kétes üzleti ügyei miatt, több amerikai államban is nyomzás folyik.

"Anne nagyon nehez heteken van túl, mert nem akart szakítani, de egy ideje megromlott a kapcsolatuk" - mondta egy magát megnevezni nem kívánó bennfentes, aki együtt dolgozott a 25 éves színésznővel. "De nem mert kockáztatni, Raffaello bukása ugyanis az ő karrierjét is veszélyeztethette volna."

A színésznő barátai szerint Hathaway máris élvezi a szingliéletet, és azt tervezi, még az idén Los Angelesbe költözik.

"Anne hatalmas áldozatot hozott azzal, hogy nem költözött át Kaliforniába" - mondta egyikük. "Egy Los Angeles-i ház több lehetőséget jelentene neki, több szerepet és több pénzt."