Keddi horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma a Nyilas csillagjegyben jár, és szemben áll a Merkúr bolygóval. Nehezen fogalmazzuk meg gondolatainkat, és éppen ilyen nehezen értjük meg a környezetünkben élőket, rengeteg lehet a félreértés közöttünk.
Vágólapra másolva!

A Hold a Nyilas csillagjegyben jár a mai napon. Ezen a napon érdemes egy kicsit jobban odafigyelünk a májunk egészségére, ezt a területet ugyanis a Nyilas uralja. Elsősorban az alkoholról érdemes lemondani, de jobb, ha a mai napon kerüljük a zsíros és fűszeres ételeket is.

A levertség, a fáradékonyság, a fogyás akár májbetegség tünetei is lehetnek, ha ilyet észlelünk, érdemes minél előbb felkeresni a háziorvost. Jó hatással lehet a szervezetre egy tehermentesítő-méregtelenítő hét vagy hétvége is. A máj méregtelenítésében különösen jótékony hatásúak a máriatövisből és a csalánból főzött teák, de akár készen kapható teakeveréket is használhatunk. Az ízlésünk szerinti gyógyteából fogyasszunk el naponta 3-4 csészényit, minden ízesítés nélkül.

A Hold szemben áll a Merkúr bolygóval. Még ha egyébként igen beszédesek vagyunk, ma gondjaink támadhatnak a kommunikációval. Nehezen fogalmazzuk meg gondolatainkat, és éppen ilyen nehezen értjük meg a környezetünkben élőket, rengeteg lehet a félreértés közöttünk. Különösen akkor kell keresgélnünk a szavakat, amikor a legnagyobb szükségünk lenne rájuk: ha az érzelmeinkről van szó. A mai napon ne valljunk senkinek szerelmet, mert lehet, hogy egyáltalán nem ért meg minket, sőt, lehet, hogy félre is érti a szándékainkat. Talán még mögöttes okokat is kutat majd vallomásunk mögött - ezzel pedig az ellenkezőjét érjük el, mint amit szeretnénk. Hagyatkozzunk ma a racionális információk megvitatására, és inkább a cselekedeteinkre helyezzük a hangsúlyt.