Campbell és Beckham közös farmerkollekcióval készül

Vágólapra másolva!
Naomi Campbell topmodell és Victoria Beckham énekesnő közös farmerkollekciót készülnek piacra dobni: az 500 dolláros nadrágokat úgy tervezik meg, hogy karcsúbbnak és hosszabbnak mutassák a lábat.
Vágólapra másolva!

Victoria Beckham brit énekesnő, a Spice Girls együttes volt tagja, és Naomi Campbell topmodell közös üzletbe kezdenek: egy, a kettőjük nevével fémjelzett farmerkollekciót akarnak piacra dobni.

Az 500 dollárért (nagyjából 92 000 forintért) árult nadrágok Beckham dVb elnevezésű divatcégén keresztül kerülnek majd forgalomba - Naomi nevével a cimkéken. A két híresség azt ígéri, hogy az új farmerek hosszabbnak, vékonyabbnak és csinosabbnak mutatják majd a lábat.

"Már korábban is lelkes rajongója voltam Victoria farmerjainak, mert nagyon kényelmesek és tökéletes alakot varázsolnak" - mondta Campbell. "Akárhányszor ezeket a nadrágokat viselem, valaki mindig megkérdezi, hol vettem őket."

A két híresség ezzel a szerződéssel szeretné "megerősíteni" új barátságát: Beckham és Campbell ugyanis csak nemrég békültek ki, korábban éveken keresztül ellenségeskedtek, és a bulvárlapokon keresztül üzengettek egymásnak.