Heti horoszkóp június 16-tól 23-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
A következő napokban elsősorban önmagaddal lehetnek konfliktusaid: nem találod ugyanis a megfelelő egyensúlyt a kötelezettségek és a lazítás között. Időnként ugyan jellemző lehet rád, hogy szívesebben jársz el szórakozni, ahelyett, hogy a munkádat végeznéd, de most túl szigorú lehetsz, és szinte semmilyen pihenést nem engedélyezel magadnak. Meg kell találnod a középutat, ahol nem halogatod a feladataidat, de azt is megengeded magadnak, hogy időnként csak a hobbiddal vagy a kedvteléseiddel foglalkozz.

Bika (április 21. - május 20.)
Nagyon rosszul érzed magad a bőrödben ezen a héten, mert úgy érzed, minden támadásnak te vagy az első számú célpontja, és mindenki megpróbál beléd kötni. Ennek természetesen az lehet az eredménye, hogy ott is rosszindulatot veszel észre, ahol erről szó sincs. A családoddal való kapcsolatod sem úgy alakul, ahogyan azt te szeretnéd: sok félreértés és vita várható, elsősorban azért, mert te mindent elkövetsz azért, hogy megőrizd a pozíciódat és a méltóságodat, még abban az esetben is, ha nincs semmi, ami ezeket veszélyeztetné.

Ikrek (május 21. - június 21.)
A következő napokban egy kicsit udvariatlanabb és rosszindulatúbb lehetsz, mint máskor - bár ez csak az őszinteséged egy "vadabb" formája. Szinte magad sem veszed észre, hogy olyan kétértelmű, viccesnek szánt, de inkább bántó megjegyzéseket teszel, amelyek kifejezetten rosszul esnek az életedben fontos szerepet betöltő embereknek. Talán jobb lenne, ha egy kicsit visszafognád magad, és nem mondanál ki minden "jópofa" poént, ami csak eszedbe jut. Teljesen más együtt nevetni az emberekkel, mint rajtuk nevetni. Próbálj meg minél kedvesebb és megértőbb lenni a szeretteiddel, a szatirikusságot, cinizmust tartsd meg magadnak!

Rák (június 22. - július 22.)
Sokat gondolkozol a gyerekkorodon ezen a héten, rengeteg emlék és élmény eszedbe juthat, és szívesen nosztalgiázol egy kicsit. Sajnos azonban kellemetlen, negatív dolgok is felbukkanhatnak a múltadból, amelyekkel kapcsolatban talán abban reménykedtél, hogy örökre elfelejtheted őket. Lehetséges azonban, hogy ezek az emlékek valamit jelezni próbálnak neked, például felhívhatják a figyelmedet egy olyan, a mai napig létező hibádra, amit sorozatosan elkövetsz az életben. Ha úgy érzed, nem tudsz egyedül megbírkózni ezekkel a mélyre eltemetett, elfojtott emlékekkel, akkor keress fel egy szakember, pszichológust vagy kinezológust.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Elsősorban a karriered kerül középpontba a napokban, komoly előrelépésre számíthatsz a héten a munkahelyeden - talán előléptetnek, vagy más módon leszel képes előbbre lépni. Ez természetesen büszkeséggel tölt el, de ne feledkezz meg azokról az emberekről sem, akik segítettek a munkádban, sőt, talán áldozatokat is hoztak érted - még akkor is, ha te nem nagyon vettél tudomást a létezésükről, vagy természetesnek vetted a támogatásukat. A családtagjaid is örülnének annak, ha néhány aprósággal, figyelmes gesztussal kényeztetnéd el őket.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Ezen a héten még a szokásosnál is jobban a munkádba menekülsz a kínos magánéleti kérdések elől. Az elvégzendő feladatokra és a betartandó határidőkre hivatkozol minden olyan pillanatban, amikor a magánéleti problémáid vagy az esetleges vitás helyzetek kerülnek szóba. Ettől a halogató, konfliktuskerülő magatartástól azonban mindenki csak egyre feszültebb és idegesebb lesz - a családod egyszerűen nem érti, miért tagadod a nyilvánvalót, sőt, még azzal is megvádolhatnak, hogy készakarva zúzod szét a harmóniát. Ez pedig a munkavégzésedre sincs jó hatással, hiszen nem tudsz odafigyelni és jóval több hibát vétesz, mint egyébként. Érdemes lenne megpróbálnod keresni egy olyan elfoglaltságot, ahol levezetheted a felgyülemlett feszültséget.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Szinte rád sem ismernek ismerőseid a következő napokban: érzékeny, elegáns és finom emberből csípős nyelvű fúriává változhatsz, aki könyörtelenül kritizálja mások hibáit, és egymás után teszi a gonoszkodó megjegyzéseket. Piszkálódó hangulatodat te magad is nehezen érted meg, hiszen ez egyáltalán nem jellemző rád. Bár szükséged lehet arra, hogy végre kiadd az indulataidat és őszintén megmondd mindazt, ami idegesít másokban, de erre mégsem az a megoldás, hogy jó alaposan leteremtesz. Próbálj meg egy kicsit diplomatikusabb lenni (ez nem meg neked nehezen), és igyekezz nem megsérteni másokat, hiszen lehet, hogy bennük mély nyomokat hagy az a megjegyzés, amit te gyorsan elfelejtesz.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Sokszor gondolod azt, hogy te tudod a legjobban, hogy egy-egy problémát hogyan lehetne a legjobban megoldani. Ez persze visszatetszést kelt másokban, hiszen olyan dolgokba is beleütöd az orrodat, amelyhez nem értesz - sőt, igen keményen mondod meg a véleményedet másoknak, és nem fogadod el, ha esetleg máshogy gondolkoznak, mint te. A magabiztosság pozitív tulajdonság, de meg kell tanulnod visszafognod magad és olyan kérdésekre összpontosítani, amelyeket tényleg neked találtak ki. Ezen a héten kipróbálhatod, hogy mennyire tudsz toleráns lenni.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Csipkelődő hangulatban vagy, és a környzetedben élők kifejezetten csodálkozhatnak azon, milyen szeszélyesen viselkedsz. Ez azt jelenti, hogy képtelenség most olyan dolgot tenni, amely megfelelne, vagy netán még tetszene is neked - bárhogy küzdenek a szeretteid, semmit nem tudnak jól csinálni. A kérdés csak az, hogy partnered, családod mennyire tud téged megszelídíteni vagy elviselni. Bár egy ideig nagyon toleránsak veled, egy idő után elveszíthetik a türelmüket, és nagyon keményen visszavághatnak neked - ha nem fogod vissza magad, akkor fel kell készülnöd néhány veszekedésre.

Bak (december 22. - január 20.)
Pénzügyeid aggodalmat kelthetnek benned, és nagyon bizonytalannak érzed a jövődet. Úgy érezheted, nem vagy eléggé biztonságban, nincsenek meg azok a tartalékaid, amelyeket fontosnak tartasz. A következő néhány napban érdemes lenne átgondolnod ezt a helyzetet, és nem a vágyaidra vagy a félelmeidre helyezned a hangsúlyt, hanem a valódi, reális helyzetre. Ha kétségbeesés nélkül nézed át a banki ügyeidet vagy a kölcsönszerződéseket, valószínűleg arra is választ kaphatsz, milyen módon tehetnél szert több pénzre. Sőt, akár az is kiderülhet, hogy közel sem olyan rossz a helyzet, mint amilyennek először gondoltad. Ha van hozzá türelmed, akkor készíts pontos költségvetést, és tervezd meg jó előre a kiadásaidat.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Nagyon nehéz napoknak nézel elébe, szinte folyamatosan harcokat vívsz a külvilággal és a többi emberrel. A feszültség amiatt alakulhat ki, hogy nem vagy hajlandó engedni, a szokottnál is makacsabb és dacosabb vagy, s a körülötted élő emberek sem viselkednek veled toleránsan és megértően. Teljen el ez a hét a régi "okos enged" közmondás jegyében! Igyekezz minél türelmesebben viselkedni, és visszafogni csípős nyelvedet és függetlenségi törekvéseidet a békesség érdekében. Szerencsére, a hét vége felé már elérkezik az idő is, amikor többet engedhetsz meg magadnak anélkül, hogy ez sértő vagy bántó lenne másokra nézve.

Halak (február 20. - március 20.)
Az elmúlt napokhoz hasonlóan ezen a héten is kapcsolataid kerülhetnek életed középpontjába: rengeteget gondolkozol rajtuk, talán többet is, mint kellene. Most azonban olyan megérzéseid is lehetnek, amelyek mások lelkével, motivációival kapcsolatosak - képes vagy kitalálni mások gondolatait, és ösztönösen ráérzel, hogy mit is akar a másik. A tudatalattid (vagy az emberismereted?) megsúgja neked, mivel tudod a legkönnyebben meggyőzni és magad mellé állítani a többieket. Ez a képesség nagy hasznodra lehet a magánéletben és a munkában egyaránt.