Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma belép a Nyilas jegyébe, kvadrátban áll a Szaturnusszal. Kerüljük a kockázatvállalást, mert a mai napon nagyobb a visszautasítás esélye, és lehetőleg a fontos döntéseinket is halasszuk el egy másik napra. 
Vágólapra másolva!

A Hold ma belép a Nyilas jegyébe. Ez a jegy uralja a csípő, a comb és a fenék területét, ezért a hízásra hajlamosak ma különösen ügyeljenek arra, hogy mit esznek, hiszen a zsíros és egészségtelen ételek szinte biztosan rajtuk maradnak és nagyon nehéz lesz ledolgozni a kialakuló "párnácskákat". Mivel a legtöbb nőnél (legyen az sovány vagy teltebb) előbb-utóbb megjelenik a narancsbőr, érdemes a mai napon átfogó kúrába kezdenünk. A krémek és a masszázs mellett kiemelten fontos szerepe van a mozgásnak és az étrendnek is a narancsbőr elleni küzdelemben: együnk kevesebb édességet, zsíros ételt és kerüljük a sót. A hangsúlyt helyezzük a zöldségekre, gyümölcsökre és a teljes kiőrlésű gabonafélékre. Emellett igyunk meg naponta legalább két-három liter folyadékot és rendszeresen tornáztassuk meg a kritikus testtájakat. Természetesen a lényeg itt is a következetessség és a rendszeresség. Az otthoni kúrát kiegészíthetjük kozmetikai kezelésekkel, masszázzsal, testtekercseléssel is, de ne várjunk ezektől csodákat.

Ma a Hold kvadrátban áll a Szaturnusszal. Kerüljük a kockázatvállalást, mert a mai napon nagyobb a visszautasítás esélye - vagy annak az esélye, hogy mi visszautasításnak élünk meg valamit, ami csak bizonytalanság és félreértés. Hagyjuk egy kicsit érni a dolgokat, mielőtt döntünk valamiben. Azért is érdemes elhalasztani a fontos döntéseket, mert néhány napig különösen nyomott, csüggedt hangulat lehet ránk a jellemző, ezért sokkal pesszimistábban viszonyulunk az élethez.