Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma a Mérleg jegyben tartózkodik, trigonban áll a Nappal, a Vénusszal és a Neptunusszal is. Nagyon boldog, érzelmekkel teli, kiegyensúlyozott napunk lehet, amikor nyitottan és elfogadóan fodrulunk a világ felé.
Vágólapra másolva!

A Hold ma a Mérleg jegyben tartózkodik. Minden gondolatunk a szépség és a harmónia körül forog, mindenben ezt keressünk, amivel csak találkozunk. Legszívesebben az egész napot a kedvesünkkel, szereteinkkel töltenénk, semmi kedvünk eltávolodni tőlük, sem érzelmi, sem fizikai értelemben. A mai nap tökéletes arra, hogy társaságba menjünk, és a barátainkkal töltsünk néhány kellemes órát: ma ugyanis különösen elbűvölőek, szeretetreméltóak lehetünk. Kerülünk minden vitát, veszekedést, és nagyon rosszul viseljük a hangos szóváltásokat. Mivel ma igen diplomatikusan viselkedünk, érdemes a fontosabb tárgyalásokat ezen a napon lebonyolítani.

A Hold ma trigonban áll a Nappal, a Vénusszal és a Neptunusszal is. Nagyon boldog, érzelmekkel teli, kiegyensúlyozott napunk lehet, amikor nyitottan és elfogadóan fodrulunk a világ felé. Nagyon érdekel minket minden, ami a szépséggel, a harmóniával és a művészetekkel van összefüggésben - örömmel töltünk időt múzeumokban, kiállításokon, vagy egy magazin lapozgatásával.

Mivel nagyon kedvesek, nagyvonalúak és megértőek vagyunk, érdemes most "helyrerakni" azokat a kapcsolatainkat, amelyekben korábban problémák merültek fel: hívjuk fel a barátainkat, ismerőseinket, távolabbi rokonainkat, vagy, ha szeretnénk megerősíteni a szerelmi kapcsolatunkat, akkor szervezzünk egy romantikus randevút a kedvesünknek. Mivel most a legjobb tulajdonságokat látjuk meg az emberekben, nagyon szép perceket tölthetünk együtt másokkal, és a közös élmények sokáig feltölthetnek minket energiával.