Pamela Anderson újra együtt a volt férjével

Vágólapra másolva!
Pamela Anderson amerikai színésznő, a Baywatch egykori sztárja újra összejött volt férjével és gyermekei apjával, Tommy Lee zenésszel.
Vágólapra másolva!

Pamela Anderson amerikai színésznő, a Baywatch című sorozat egykori sztárja újra összejött volt férjével és két gyermeke apjával, Tommy Lee rockzenésszel, a Mötley Crüe együttes dobosával. A hírt maga Lee árulta el a Rolling Stone magazinnak.

"Pamela és a srácok nemrég odaköltöztek hozzám" - mesélte Lee. "Nagyon boldogok vagyunk, minden tökéletes, végre úgy élünk, mint egy igazi család. Elképesztő öröm látni a fiúk arcát, akik szinte ragyognak, hogy anya és apa végre együtt van."

Lee azt is hozzátette, hogy "végre működik" kettőjük kapcsolata, és "megérte egy újabb esélyt adni".

Anderson az elmúlt években két villámgyors esküvőn és ugyanolyan gyors váláson ment keresztül: előbb Kid Rock zenészt hagyta ott, alig négy hónap után; majd Rick Solomonnal kötött házasságát is érvényteleníttette.

Lee és a színésznő 1995-ben házasodtak össze, és három év múlva váltak el (de 1999-ben újra összejöttek egy rövid időre). Kapcsolatukból két gyermek született, a most 12 éves Brandon és a tízéves Dylan.