Szerdai horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma még a Szűz jegyében jár, szemben áll az Uránusszal. Nehezen viseljük el az állandóságot: amit eddig biztonságosnak éreztünk, az sokkal inkább unalmasnak tűnhet ma a szemünkben.
Vágólapra másolva!

A Hold ma még a Szűz jegyében jár. Különösen sokat beszélhetünk, ellenállhatatlan közléskényszer lesz úrrá rajtunk. Rengeteg szellemi, idegi energiák lesz, amelyet érdemes minél inkább kihasználni: ez a jegyhelyzet segíti a gyakorlatias, praktikus, rendszerező gondolkodást. Ha azonban nem tudjuk ezeket az energiákat jó irányba terelni, igen idegesek és feszültek lehetünk, az önbizalmunk is megcsappanhat, könnyen azt érezhetjük, hogy sehogy sem tudunk sikereket elérni az életben.

A Szűz jegyében álló Hold segíti a kommunikációt, különösen írásban tudjuk magunkat nagyon jól kifejezni. Ma a kritikai érzékünk is fejlettebb lehet, mint más napokon, és a vitákban is nagyszerű partnernek bizonyulhatunk. Ugyanakkor az is igaz, hogy csípős nyelvünk komoly problémákat okozhat, és kritikus megjegyzéseinkkel könnyedén megbánthatjuk azokat, akiket valójában a legjobban szeretünk.

A Hold szemben áll az Uránusszal. Nehezen viseljük el az állandóságot: amit eddig biztonságosnak éreztünk, az sokkal inkább unalmasnak tűnhet ma a szemünkben. Mindenáron izgalomra, újdonságra vágyunk az életben, és nagyon nehezen viseljük el, ha valaki nem szívesen lép ki a napi rutinjából. Már az is felidegesíthet minket, ha valaki "totojázik" előttünk a sorban, vagy ha nincs valami izgalmas új műsor a tévében.

Bármennyire is vágyunk a változatosságra, ne hozzunk ma olyan döntéseket, amelyek hosszú távon is befolyásolhatják az életünket - hajlamosak lehetünk arra, hogy elhamarkodottan, mérlegelés nélkül tegyük a voksunkat valami mellé.