Megszületett Jessica Alba kislánya

Vágólapra másolva!
A hétvégén megszületett Jessica Alba és Cash Warren első közös gyermeke - erősítette meg a színésznő szóvivője. A kislány a Honor Marie nevet kapta.
Vágólapra másolva!

A hétvégén, a Los Angeles-i Cedars Sinai orvosi központban megszületett Jessica Alba amerikai színésznő és Cash Warren első gyermeke, egy egészséges kislány, Honor Marie. Az US Weekly magazin információit hivatalosan is megerősítette a Sin city főszereplőjének szóvivője, Brad Cafarelli.

"Az egész család nagyon boldog" - mondta Cafarelli.

"Cash többször is járt a kórház újszülött-részlegén és nagyon boldognak látszott" - árulta el egy magát megnevezni nem kívánó bennfentes. "Telefonon is beszélt valakivel, akinek azt mondta, mindenki jól van és a baba is gyönyörű."

A színésznő május 19-én titokban, egy alig háromszemélyes ceremónián férjhez is ment a kedveséhez - később azt nyilatkozta, elég "zsúfolt" volt az elmúlt fél éve.

"Hat hónapon belül férjhez mentem, új házba költöznük, és hamarosan megszületik a gyerekünk is" - mondta a 27 éves színésznő. "Egyik döntés komolyabb volt, mint a másik, és nem tudtam volna megbírkózni ezekkel, ha nincs mellettem a férjem."