Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma a Szűzben jár, együtt áll a Szaturnusszal. Vizsgáljuk felül a hosszú távú terveinket! A fontosabb kérdéseket megvitathatjuk családtagjainkkal is, a mai napon nagyon jól tudunk együttműködni másokkal.
Vágólapra másolva!

A Hold ma már a Szűzben jár. Ennek a jegynek hatására feszültebbek és szorongóbbak lehetünk, mint más napokon. Nem nagyon bízunk a saját képességeinkben, és örömmel vesszük, ha mások segítenek nekünk utasításokkal, iránymutatással vagy tanácsokkal. A Szűz jegyében járó Hold erőteljesen támogat minden, munkával kapcsolatos tevékenységet (így pl. az álláskeresést is) - a Szűz segítségével jobban átlátjuk az "egészet", és jobban tudjuk rendszerezni azokat az apró részleteket is, amelyek felett más napokon átsiklanánk.

A Hold a mai napon együtt áll a Szaturnusszal. Vizsgáljuk felül a hosszú távú terveinket, mi mindent szeretnénk elérni az elkövetkező hónapokban, években. Akár le is írhatjuk a céljainkat - szakértők szerint ez a lépés segíthet abban, hogy minél hatékonyabban tudjuk megvalósítani, amit szeretnénk. Érdemes lehet kidolgozni egy stratégiát is: gondoljuk át, pontosan mit kell tennünk ahhoz, hogy minden a terveink szerint alakuljon. A fontosabb kérdéseket megvitathatjuk családtagjainkkal is, a mai napon nagyon jól tudunk együttműködni másokkal. Ha valamilyen nagyobb, komolyabb elképzelést szeretnénk véghezvinni, akkor kérjünk segítséget idősebb, tapasztaltabb kollégáktól, ismerősöktől. A mai napon könnyedén magunk mellé tudunk állítani bárkit - éppen ezért fontosabb üzeleti tárgyalásokat is lebonyolíthatunk most!