Szerdai horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma az Ikrekben jár, együtt áll a Merkúrral. Hatalmas mennyiségű szellemi energia birtokában leszünk és ez pozitív, izgalommal teli feszültséget hoz az életünkbe.
Vágólapra másolva!

A Hold ma az Ikrekben jár. Egészségügyi szempontból ez a légcsők és a tüdők területét érintheti. Aki allergiás megbetegedésben szenved, annak ma rosszabbodhat az állapota, illetve a mai napon kezdődhetnek el az igazán komoly, egész nyáron át tartó tünetek. Aki csak bizonyos tüneteket észlel magán (orrfolyás, tüsszögés, szemvörösödés), annak mindenképpen érdemes minél előbb felkeresnie egy ezzel foglalkozó szakrendelést, ahol rengeteg tanácsot kaphat és megfelelő gyógyszert is felírnak neki.

Néhány praktikus dologgal, kis odafigyeléssel azonban mi magunk is tehetünk az allergiás tünetek rosszabbodása ellen. Tartózkodjunk zárt helyen és napközben ne nyissunk ablakot, legjobb a hajnali órákban szellőztetni. Viseljünk napszemüveget, mert így kevesebb pollen jut a szemünkbe. Lehetőség szerint minden este mossunk hajat és az ágyneműt is cseréljük gyakrabban, mint a téli hónapokban. Végül, figyeljük rendszeresen a pollen-előrejelzést a televízióban, rádióban, így talán jobban fel tudunk készülni a veszélyes időszakokra.

A Hold ma együtt áll a Merkúrral. Hatalmas mennyiségű szellemi energia birtokában leszünk és ez pozitív, izgalommal teli feszültséget hoz az életünkbe. Igen kedvező ez az időszak a tanulásra, memóriánk is jobb lehet a szokásosnál. Az sem lehetetlen, hogy egy életünkben régóta jelen lévő problémára találunk megoldást, méghozzá igen kreatív módon. Különlegesen jók lesznek a kommunikációs képességeink is: sokkal könnyebben fogalmazunk meg olyan dolgokat, amelyekre eddig nem találtuk meg a megfelelő szavakat. Mindenképpen érdemes kihasználni a nap energiáit a szabadidőnkben is: sakkozzunk, fejtsünk keresztrejtvényt vagy játszunk valamilyen logikai játékot.