15 millió dollárt érhetnek a Pitt ikrek fotói

Vágólapra másolva!
Már csak két magazin maradt versenyben azért a jogért, hogy a születendő Pitt ikrek fotóit először publikálhassa - bennfentesek szerint a két híresség akár 15 millió dollárt is kaphat a gyerekek képeiért.
Vágólapra másolva!

Bár Angelina Jolie és Brad Pitt amerikai színész pár gyermekei csak augusztusban születnek meg, a nagy amerikai magazinok máris versengenek azért, hogy az ikrek első fotóit publikálhassák. Jelenleg két újság van versenyben, az OK! és a People, bennfentesek szerint a tárgyalások 15 millió dollárról szólnak.

"Az ikrekre mindenki kíváncsi, és a lapok készek bármennyit fizetni értük, hogy először bemutathassák őket" - árulta el egy magát megnevezni nem kívánó forrás. "Az egyik szerkesztő kijelentette, hogy bármennyit hajlandóak fizetni, és az sem érdekli őket, ha az év további részében csak üres lapokkal lesz tele az újság."

Egyik magazin sem volt hajlandó részleteket elárulni a tárgyalásokról, de abban mindketten egyetértettek, hogy a bébifotókkal rengeteg példányt el tudnának adni - az OK! képviselője szerint "bolondok lennének", ha nem szállnának versenybe; a People egyik szerkesztője pedig azt mondta, "mindenképpen szeretnék náluk látni a fotókat, és minden jót kívánnak a családnak".

Bennfentesek szerint a két színész a kapott összeget jótékony célra ajánlja majd fel.

Jolie és Pitt első biológiai gyermekének, Shiloh Nouvelnek a képei 4,1 millió dollárért keltek el, sokáig ez tartotta a rekordot; Jennifer Lopez és Marc Anthony ikreinek, Max-nek és Emme-nek a fotóiért azonban 5 és 6 millió dollár közötti, pontosabban meg nem határozott összeget fizetett a People.