Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold még mindig a Bika csillagjegyben jár, kvadrátban áll a Neptunusszal és a Szaturnusszal. Nyomott, csüggedt hangulat lehet ránk a jellemző, bánatunkat hajlamosak lehetünk italba, édességbe, nyugtatókba fojtani.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold még mindig a Bika csillagjegyben jár. Ezen a napon sokaknak rosszabbodhat fogfájása - figyeljünk azonban arra is, hogy a rossz fogak komolyabb bajok előjelei, illetve okozói lehetnek. A gyulladásos folyamatok kihathatnak az egész szervezetünkre, könnyedén okozhatnak hajhullást, ekcémát. A Bika jellegű napokon sokkal nagyobb az esélye a torokfájásnak, torokgyulladásnak is, így mindenképpen próbáljuk ezt megelőzni azzal, hogy melegebben öltözünk fel, betakarjuk a torkunkat - különösen akkor figyeljünk oda erre, ha légkondicionált helyen vagyunk. Legyen nálunk egy vékonyabb pulóver, kardigán vagy kendő, amibe beburkolózhatunk.

A fizikai tüneteknek sokszor lelki okai is vannak. Ha megfájdul a torkunk, gondolkozzunk el azon, mi olyan dolog lehet az életünkben, amit nem tudunk lenyelni, ami miatt folyamatos a feszültség bennünk.

Ma a Hold kvadrátban áll a Neptunusszal és a Szaturnusszal. Nyomott, csüggedt hangulat lehet ránk a jellemző, semmivel nem vagyunk elégedettek és képtelenek vagyunk reálisan szemlélni az életünket - csak a negatív dolgokat látjuk. Ráadásul hajlamosabbak lehetünk arra, hogy bánatunkat italba, édességbe, gyóygszerekbe fojtsuk és valamilyen káros szenvedély rabjaivá váljunk, az alkohol és a cigaretta is erősebb hatással lehet a szervezetünkre, ezért igyekezzünk ma kerülni az ilyen szereket. Igyekezzünk kerülni a komolyabb döntéshelyzeteke és a konfliktusokat, nem valószínű, hogy jól tudunk kijönni ezekből. Kerüljük a kockázatvállalást is, mert a mai napon nagyobb a visszautasítás esélye.