Szerdai horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma a Halak jegyében jár, kvadrátban áll a Merkúrral. Nem tudjuk megfelelően kifejezni az érzelmeinket, és mások is úgy érezhetik, csak megbántani akarjuk őket.
Vágólapra másolva!

A Hold ma a Halak jegyében jár. Egészségügyi szempontból ez elsősorban a lábfejet érinti, de a Halakhoz tartoznak a test méregtelenítő és immunrendszerrel összefüggő folyamatai is. Érdemes a mai napon böjtölnünk egy kicsit - tartsunk például egy víz- vagy gyümölcsnapot, de ihatunk speciális, méregtelenítő teakeveréket is.

A Hold kvadrátban áll a Merkúr bolygóval, ezért mogorvává, szótlanná válhatunk. Egymás után következhetnek az életünkben a félreértések: nem tudjuk megfelelően kifejezni az érzelmeinket, és mások is úgy érezhetik, csak megbántani akarjuk őket. Igyekezzünk kerülni a zűrös helyzeteket, és szorítkozzunk csak a tények minél objektívebb átadására - inkább egy másik napon valljunk szerelmet a kedvesünknek, és a családi, vitás helyzeteket is máskor próbáljuk meg tisztázni. A Halakban álló Hold hatására az is valószínűbb, hogy a félreértések amiatt következnek be, mert mi olyan dolgokat "képzelünk bele" a másik mondanivalójába, amelyeket ő nem akart velünk közölni. Ezért legyünk óvatosabbak akkor is, ha ítéletet alkotunk másokról.