Kirsten Dunst depressziós volt

Vágólapra másolva!
Kirsten Dunst amerikai színésznő egy nemrég készült interjúban elmondta: nem alkohol- vagy drogfüggőség miatt vonult be a Cirque Lodge rehabilitációs központba, hanem mert komoly depresszióval küzdött.
Vágólapra másolva!

Kirsten Dunst amerikai színésznő, a Pókember filmek egyik főszereplője egy nemrég készült interjúban elmondta: nem azért vonult be az utah-i Cirque Lodge rehabilitációs közponba idén februárban, mert drog- vagy alkoholfüggő lenne - egyszerűen komoly depresszióval küzdött, és csak saját magával szeretett volna foglalkozni.

"Nagyon ki voltam borulva, és el kellett mennem valahová, ahol törődnek velem és segítenek nekem" - mondta a 26 éves színésznő az E! Online internetes magazinnak. "Szerencsére megengedhettem magamnak, és a családom is támogatott."

"Most már sokkal erősebb vagyok, sokat tanultam magamról" - tette hozzá Dunst, aki - saját elmondása szerint - azért vállalta az interjút, hogy eloszlassa a személye körüli félreértéseket. "Rengeteg pletyka keringett körülöttem, és ezek nagyon bántottak - nem csak engem, a családomat is. Pedig attól, hogy valaki híres, ugyanúgy szenvedhet, mint más. A depresszió komoly betegség."

Februárban, amikor Dunst bejelentkezett az intézménybe, ismerősei azt állították, az alkohollal is gondjai vannak: "rengeteg iszik és bulizik, de nem ez az problémák igazi forrása" - mondta egyikük.