Heti horoszkóp május 26-tól június 2-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Egy érdekes, különleges emberrel hozhat össze a sors téged ezen a héten - annyira különböztök egymástól, annyira máshogy gondolkodtok a világról, hogy az már ellenállhatatlanul vonzó. Még ha te magad nem is veszed észre, mennyire nem illetek össze, a barátaid (sajnos) egyértelműen kifejezhetik a nemtetszésüket; ezzel viszont csak neked akarnak jót, és nem szeretnék, hogy csalódj. Érdemes lenne mérlegelned, mielőtt "mélyebbre" mész ebbe az új kapcsolatba: vajon megéri-e kockáztatni, vagy jobb a békesség az érzelmek terén? A hét második felében minden kérdésedre választ kaphatsz, csak tudnod kell értelmezni a jeleket.

Bika (április 21. - május 20.)
Igen nagy elvárásokkal fordulsz a kapcsolataid felé, és minél többet szeretnél "kisajtolni" a barátaidból, szeretteidből - sőt, olyan tartalmakat is beleképzelhetsz egy-egy ismeretségbe, ami valójában nincs is benne: az ismerősökről azt hiszed, hogy testi-lelki jó barátaid, a másik nem tagjaiból kikerülő barátaidra úgy tekintesz, mint potenciális partnerekre, arra pedig, aki egy kicsit hűvösebb veled, gyanakodni kezdhetsz. A csalóka érzések nagyon kellemetlen szituációkat eredményezhetnek, mert senkivel nem úgy viselkedsz, ahogyan kellene. Próbálj meg egy kicsit inkább visszavonulni, és először magadban tedd rendbe az érzéseidet.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Mostanában nagyon különleges érzelmek érintenek meg, és az intuitív oldalad is megerősödhetett - ez pedig még téged is meglep, hiszen inkább racionális embernek tartod magad. Előfordulhat, hogy előre megérzel bizonyos eseményeket, vagy "kitalálod" mások gondolatait, és előbb tudod, mit szeretnének mondani, mintsem szavakba öntenék azt. Ez a lelkiállapot sok érzékenységgel, de rengeteg bizonytalansággal is jár, talán nem is nagyon tudsz vele mit kezdeni. Egyrészt próbálj meg ennek nem túlságosan nagy jelentőséget tulajdonítani (hiszen lehet, hogy pár nap múlva elmúlik az egész), másrészt, használd ki ezt az empatikusabb időszakot arra, hogy rendezd a zűrös kapcsolataidat.

Rák (június 22. - július 22.)
Ezen a héten hatalmas a feszültség a magánéleted és a munkád között: egyszerűen nem tudsz időt szakítani arra, hogy törődj azokkal, akiket igazán szeretsz. Minden figyelmedet az elvégzendő feladatok kötik le, hiszen egy kicsit félsz attól, hogy ha nem végzed el feladataidat, akkor elveszítheted munkádat. Jó lenne, ha most félretennéd a kötelességtudatodat és a szívedre hallgatnál, nem az eszedre - mindössze szervezés kérdése az egész! Ha kell, vállalj néhány túlórát, vagy ajánld fel a főnökeidnek, hogy minden bepótolsz a hétvégén. A családi ügyek azonban nem tűrnek halasztást: ha most többet törődsz a szeretteiddel, akkor komolyabb problémákat is megelőzhettek.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Nehezedre esik elfogadni, hogy az emberek - és ez a hozzád közel állókra is vonatkozik - nem úgy működnek, mint ahogy te azt szeretnéd. Sajnos a gondolataidat sem találják ki, és nem törik állandóan a fejüket azon, hogy miként járhatnának a kedvedben - pedig neked pont erre lenne szükséged; jól esne, ha bonyodalommentesen, és a te kedved szerint forogna a világ, ha lehet, körülötted. Lehet, hogy egy kicsit más irányból kellene megközelítened a kapcsolatokat: lepd meg a környezetedet azzal, hogy szerénységet, odaadást és segítőkészséget mutatsz.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Általában mindenre és mindenkire odafigyelsz, és meglepően sok témával foglalkozol egyszerre - egy dologgal nem foglalkozol: saját magaddal. Nem veszed észre, hogy fizikai teljesítőképességeddel nincs minden rendben, hogy mostanában hamar elfáradsz, és fogytán vannak energiatartalékaid. Ráadásul mindenre élénkebben reagálsz, így rengeteg stressz ér, otthon és a munkahelyeden egyaránt. Próbálj meg egy kicsit lelassítani, megállni, és feltöltődni, mert nem zsigerelheted ki magad a végtelenségig. Ha nem állsz le időben, akkor az is előfordulhat, hogy megbetegszel... ezt a jelzést pedig tényleg komolyan kellene venned!

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Ezen a héten rendkívüli érzékenységgel és szentimentalizmussal fordulsz az élet fel. Sokat gondolkodol múltbéli eseményeken, és titkon a nosztalgia érzése is megérint - talán egy régi szerelmedet megkeresed, és megkísérled vele felvenni a kapcsolatot, vagy egy olyan barátoddal beszélsz meg találkozót, akivel már évek óta nem láttátok egymást. Ezek az érzések azonban arra is figyelmeztetnek téged, hogy jobb lenne tanulni a régen elkövetett hibákból; nem csak a szép emlékek alakítják egy ember személyiségét, hanem a keserű pillanatok is, erre is érdemes koncentrálni.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Ezen a héten a hűség kérdése kerül központi szerepbe az életedben. Nemcsak a párodhoz való hűségé (bár ez is fontos lesz, hiszen megkísérhet egy eddig ismeretlen, igen vonzó személy), hanem azé az érzésé, amit saját magad iránt érzel. Gondolkozz el azon, mennyit adtál fel önmagadból ahhoz, hogy megfelelj a külvilágnak, vagy mi mindent "tagadtál meg", hogy elnyerd mások szeretetét, jóindulatát. Ha ez azzal járt együtt, hogy fejlődött a személyiséged, akkor még elfogadható ez az önfeladás, de ha úgy érzed, megtagadtad magad, akkor sürgősen gondolkozz el, mi mindent kellene máshogy csinálnod.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Többnek kívánod mutatni magadat, mint amilyen valójában vagy. Leginkább anyagi helyzetedet szeretnéd sokkal jobbnak feltüntetni, mint amilyen, mert azt hiszed, hogy a jó anyagi háttér minden esetben vonzó és irigylésre méltó mások szemében, és ez alapján ítélnek meg. Ezzel azonban csak olyan dolgokra helyezed a hangsúlyt az életedben, amelyek elég múlandóak, sőt, a legtöbb ember számára egyáltalán nem is fontosak. Érdemes lenne egy kicsit a lelked mélyére nézni, hogy miért is akarsz ennyire másnak tűnni, mi a valóságos motivációd? Talán attól félsz, hogy a valódi éned nem elég szeretetreméltó?

Bak (december 22. - január 20.)
Sokan közelednek hozzád barátságosan és kedvesen, árad feléd a jóindulat a barátaidtól, családtagjaidtól. Mégsem tudsz ezzel mit kezdeni, sőt, kifejezetten furcsának találhatod ezeket a szeretetrohamokat. Lehet, hogy félsz egy kicsit az intimitástól és a kötődéstől? Gondolkodj el azon, hogy milyen a hozzáállásod a környezetedben élőkhöz - megengeded-e nekik, hogy szeressenek és elfogadjanak, vagy hűvös és elutasító vagy velük? Vagy attól félsz, hogy a túlzott ragaszkodásnak előbb-utóbb meg kell fizetned az árát? Szerencsére, a hét második felében már te is sokkal nyitottabban fordulsz mások felé, és nagyon kellemes órákat tölthetsz majd el a szeretteiddel.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Életed középpontjában most a kapcsolataid állnak, a szerelem és erotika területe kerül előtérbe, és leginkább az a téma, hogy milyen módon hatsz másokra; szeretnéd ugyanis "maximalizálni" a vonzerődet, és szívesen kísérletezel másokon. A kérdés az, hogy csak azért táplálod-e a többiekben a vonzalom érzését, mert ez hiúsági kérdés nálad, vagy valóban van alapja ezeknek az érzelmeknek. Ha nem vagy képes őszintén válaszolni ezekre, akkor komoly csalódásokkal kell majd szembenézned, senki nem tűri el sokáig, hogy játszadozzanak vele.

Halak (február 20. - március 20.)
Úgy tűnik, hogy most minden rendben megy körülötted, kapcsolataidban harmónia uralkodik. Szinte el sem akarod hinni, hogy simán mehet az életed, az azonban tagadhatatlan tény, hogy nagyon élvezed ezt a gondtalanságot. Hangulatod is nagyon oldott, vidáman, lelkesen telnek a napjaid. A mélyben azonban problémáid lehetnek, talán nem úgy alakulnak az események, ahogyan azt szeretnéd. Akkor tudod megoldani a gondokat, ha nem félsz szembenézni velük, és képes vagy leülni, és megbeszélni azokat a többi érintettel is.