Franciaországban akarnak maradni Jolie-ék

Vágólapra másolva!
Angelina Jolie és Brad Pitt nemcsak az ikreik születését akarják megvárni Franciaországban; bennfentesek szerint az amerikai színész pár azt tervezi, hogy ott is telepednek le, és egy-két évig csak a családjukkal foglalkoznak majd.
Vágólapra másolva!

Angelina Jolie Oscar-díjas színésznő és kedvese, Brad Pitt amerikai színész azt tervezik, hogy hosszabb időre Franciaországban maradnak: nemcsak az ikreik születését akarják megvárni, de Európába akarnak költözni a családjukkal. Bennfentesek azt is tudni vélik, mindketten "kivesznek" egy-két év szabadságot, és a munka helyett csak a gyerekeikkel foglalkoznak majd.

Az E! online magazin szerint Pitt és Jolie nemrég vásárolt egy hatalmas birtokot Dél-Franciaországban (közel 60 millió dollárért), és három hónapon belül végleg odaköltöztetik az egész családjukat.

"A birtoknak az a neve, hogy Chateau Miraval, és Brignol közelében található" - árulta el az E!-nek egy magát megnevezni nem kívánó forrás. "Csodálatos környéken van, a természet közepén. Tökéletes lesz Angelináéknak, akik teljesen beleszerettek a házba. Már elkezdték berendezni, és csak arra várnak, hogy mikor vehetik birtokba."

A bennfentes azt is hozzátette, hogy a házat sűrű erdő veszi körbe, ezért "szinte lehetetlen, hogy a lesifotósok a közelükbe férkőzzenek".