Vasárnapi horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma a Vízöntő jegyében jár, trigonban áll a Nappal és szemben áll a Marssal. Szívesen megyünk társaságban, és könnyedén teremtünk kapcsolatot más emberekkel, a bennünk lévő feszültséget is jól tudjuk felhasználni.
Vágólapra másolva!

A Hold ma a Vízöntő jegyében jár. Ennek a csillagállásnak a hatására megnő a szabadságvágyunk, szeretnénk minél jobban kihangsúlyozni függetlenségünket. Minden vágyunk, hogy megszabaduljunk azoktól a korlátoktól, amelyek közé beszorítva érezzük magunkat. Ez egészen addig jó és pozitív dolog, amíg a saját teljesítőképességünket tesszük próbára, vagy amíg megpróbálunk megújulni a saját fejlődésünk érdekében. De ez a helyzet veszélyeket is hordoz magában, hiszen a máskor könnyedén elviselt "társadalmi korlátoktól" is szeretnénk megszabadulni, és még azokkal szemben is harcolunk a függetlenségünkért, akikkel egyébként nem kellene. Készüljünk fel tehát arra, hogy a mai napon könnyebben összekaphatunk a családtagjainkkal, kedvesünkkel azon, hogy úgy érezzük, nem adnak nekünk elég teret az önmegvalósításhoz.

Ma a Hold trigonban áll a Nappal, szemben áll a Marssal. A mai napon, bár lesz bennünk némi feszültség, nagyon jól tudjuk majd eltölteni az időt a szeretteinkkel, barátainkkal - az energiáinkat megfelelő irányba tudjuk terelgetni. Kifejezetten kellemes lesz velünk társalogni, könnyen fejezzük ki az érzelmeinket, és még azok is nagyon beszédesek lesznek, akik egyébként inkább a tetteiken keresztül mutatják meg magukat. Szívesen megyünk társaságban, és könnyedén teremtünk kapcsolatot más emberekkel. Barátságosságunkkal, kedvességünkkle, természetes vonzerőkkel mindenkit meghódíthatunk.