Vágólapra másolva!
A Hold ma már a Nyilas jegyében jár, kvadrátban áll a Szaturnusszal. Kerüljük a kockázatvállalást, mert a mai napon nagyobb a visszautasítás esélye - vagy annak az esélye, hogy mi visszautasításnak élünk meg valamit, ami csak bizonytalanság és félreértés.
Vágólapra másolva!

A Hold ma már a Nyilas jegyében jár - ez a jegy uralja a csípő, a comb és a fenék területét, ezért a hízásra hajlamosak ma különösen ügyeljenek arra, hogy mit esznek, hiszen a zsíros és egészségtelen ételek szinte biztosan rajtuk maradnak és nagyon nehéz lesz ledolgozni a kialakuló "párnácskákat". Mivel a legtöbb nőnél, legyen az sovány vagy teltebb, előbb-utóbb megjelenik a narancsbőr, érdemes a mai napon átfogó kúrába kezdenünk, hogy a fürdőruha-szezont már csinosabban kezdhessük. A krémek és a masszázs mellett kiemelten fontos szerepe van a mozgásnak és az étrendnek is a narancsbőr elleni küzdelemben: együnk minél kevesebb édességet, zsíros ételt és kerüljük a sót. A hangsúlyt helyezzük a zöldségekre, gyümölcsökre és a teljes kiőrlésű gabonafélékre. Emellett igyunk meg naponta legalább két-három liter folyadékot és rendszeresen tornáztassuk meg a kritikus testtájakat. Természetesen a lényeg itt is a következetessség és a rendszeresség.

A Nap ma belép az Ikrek csillagjegybe - ennek hatására sokkal beszédesebbek és kommunikatívabbak leszünk a következő hónapban. Szívesen tanulunk, információéhségünk szinte kielégíthetetlen, ráadásul nagyon kíváncsian és nyitottan fordulunk a világ felé. Gondot okozhat viszont az, hogy hajlamosabbak leszünk szétforgácsolni az energiáinkat, és egy kicsit megbízhatatlanabbak is leszünk, mint máskor.

Ma a Hold kvadrátban áll a Szaturnusszal. Kerüljük a kockázatvállalást, mert a mai napon nagyobb a visszautasítás esélye - vagy annak az esélye, hogy mi visszautasításnak élünk meg valamit, ami csak bizonytalanság és félreértés. Hagyjuk egy kicsit érni a dolgokat, mielőtt döntünk valamiben. Azért is érdemes halogatni egy rövid ideig a dolgokat, mert néhány napig különösen nyomott, csüggedt hangulat lehet ránk a jellemző.