Mégse lesz Ifans-Miller esküvő

Vágólapra másolva!
Sienna Miller és Rhys Ifans valószínűleg mégsem házasodnak össze - állítják a pár barátai. A színésznő ugyanis nem tudja elviselni párja féltékeny és basáskodó természetét, ezért a szakításon gondolkozik.
Vágólapra másolva!

Sienna Miller színésznő, a Csillagpor című film egyik szereplője, és kedvese, Rhys Ifans walesi színész, a Notting Hill - Sztárom a párom című romantikus komádia sztárja valószínűleg mégsem házasodnak össze. A pár között ugyanis egyre feszültebb a viszony: Miller egyre kevésbé tudja elviselni Ifans féltékeny és basáskodó természetét, ezért már a szakítást fontolgatja - állítják a híresség ismerőse.

"Rhys egyre inkább úgy bánik vele, mint az ex-pasija, Jude Law, ezt pedig Sienna nem bírja elviselni" - mondta egy magát megnevezni nem kívánó ismerős a brit Closer magazinnak. "Rhys elképesztően féltékeny, mindig tudni akarja, mit csinál a barátnője, emiatt pedig rengeteget veszekszenek."

"Valószínűleg nem házasodnak össze" - mondta egy másik barát a Grazia című lapnak. "Nagyon szomorú az egész, mert Rhys még mindig őrülten szerelmes, Sienna viszont kinőtte a kapcsolatot. Inkább a barátaival megy bulizni, és nem a párjával tölti a szabadidejét. Rhys pedig mindent megpróbál, hogy felhívja magára Sienna figyelmét."

A 27 éves színésznő és 40 éves kedvese több, mint egy éve vannak együtt.