Kate Hudson Lance Armstrongért szakított

Vágólapra másolva!
Alig néhány napja derül ki, hogy Kate Hudson amerikai színésznő és kedvese, Owen Wilson szakítottak, máris itt az újabb fejlemény: a színésznő állítólag összejött Lance Armstrong sportolóval. A dolog pikantériája, hogy Armstrong és Wilson közeli barátok.
Vágólapra másolva!

Kate Hudson amerikai színésznő - miután a múlt héten kiderült, hogy szakított korábbi barátjával, Owen Wilson színésszel - újra szerelmes: választottja Lance Armstrong amerikai sportoló, a Tour de France kerékpárosverseny hétszeres bajnoka.

A dolog igazi pikantériája az, hogy Armstrong és Wilson közeli barátok - sőt, Sheryl Crow amerikai énekesnő mindkettőjükkel randevúzgatott; Wilsonnal 2002-ben, Armstronggal pedig 2006-ban szakítottak.

"Kate és Lance rengeteg időt töltenek együtt, már néhány hete együtt vannak, de igyekeztek titokban tartani a kapcsolatukat" - állítja egy magát megnevezni nem kívánó forrsá. "Már jóval azelőtt szakított Owennel, hogy a lapok megírták volna. Lance mellett viszont nagyon boldog. Mindketten aktív, szenvedélyes és vidám emberek."

Azt, hogy Hudson és Armstrong mostanában többször is randevúztak egymással, több forrás - közöttük étterem- és bártulajdonosok - is megerősítették.

Lance Armstrong szóvivője nem volt hajlandó válaszolni az amerikai újságírók kérdéseire; Hudson szóvivője pedig csak annyit mondott: "nem kommentálja az ügyfelei magánéletét".