Justin Timberlake kész családot alapítani

Vágólapra másolva!
Justin Timberlake úgy érzi, barátnőjében, Jessica Biel színésznőben megtalálta az igazit - a zenész a barátai szerint kész családot alapítani, és már a lánykérést tervezi.
Vágólapra másolva!

Justin Timberlake amerikai zenész kész arra, hogy családot alapítson a barátnőjével, Jessica Biel színésznővel - állítják Timberlake barátai, akik szerint a zenész a közeljövőben megkéri a kedvese kezét, és még az idén összeházasodnak.

"Justin úgy érzi, hogy Jessicában megtalálta az igazit, és kész családot alapítani vele" - mondta Timberlake egyik ismerőse. "Életében először úgy érzi, minden rendben van a kapcsolatában. Már eldöntötte, hogy megkéri Jessica kezét, csak a megfelelő időpontra vár."

"Nagyon boldogok együtt, és az elmúlt hónapokban, amikor a munka miatt kevesebb időt töltöttek együtt, rettenetesen hiányzott neki Jessica. Ez volt a legjobb bizonyíték neki arra, hogy valóban Jessicával akarja leélni az életét" - tette hozzá a magát megnevezni nem kívánó barát.

A 28 éves zenész állítólag már azt a karibi szigetet is kiválasztotta, ahol feleségül szeretné venni a barátnőjét - bennfentesek tudni vélik, hogy az esküvőre még az idén sor kerülhet.

Az egyetlen buktató Timberlake terveiben maga Jessica Biel lehet. A 26 éves színésznő tavaly ugyanis azt nyilatkozta, nem nagyon akar férjhez menni - neki ugyanis nem kell papír, "megelégszik egy szóbeli hűségesküvel is"; sőt, azt is kijelentette, "ostobaságnak tartja a monogámiát".