Szombati horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma már belép a Skorpió jegyébe, szextilben áll az Uránusszal és a Szaturnusszal. A csillagok mai állása elsősorban a hosszú távú terveknek kedvez. Fellendülés, siker és boldogság várható, de nem a közeljövőben.
Vágólapra másolva!

A Hold ma a Skorpió jegyében jár. Egészségügyi vonatkozásaiban ez a has alsó részét és a nemi szerveket érinti. Ez a nap lehetőséget ad arra, hogy kicsit jobban odafigyeljünk ezekre a szerveinkre, megerősítsük és a méreganyagoktól megtisztítsuk őket. Érdemes a mai napon foglalkozni a menstruációs problémákkal, a meddőséggel, az esetleges nemi betegségekkel. A várandós kismamáknak ajánlatos mindenféle megerőltetéstől tartózkodni, mert ilyenkor könnyebben bekövetkezhet a vetélés. Ha meddőségtől szenvedünk, és gyermeket szeretnénk, akkor ezen a napon sokat tehetünk a gyermekáldás megérkezésének érdekében. Bármilyen szexuális jellegű problémán is könnyebben segíthetünk ma, akár szakorvosi segítséggel, akár egy őszinte beszélgetéssel. Sőt, a párkapcsolatunkat is megerősíthetjük ma a szexualitás segítségével.

A Hold ma szextilben áll a Szaturnusszal és az Uránusszal. A csillagok mai állása elsősorban a hosszú távú terveknek kedvez. Fellendülés, siker és boldogság várható, de nem a közeljövőben - a fejlődés, amit ma elindíthatunk, lassú lesz, de tartós és egyenletes. Mindenképpen érdemes türelmesnek lenni és óvatosan dönteni a hirtelen, meggondolatlan lépések helyett. A türelmetlenségnek könnyedén az lehet az eredménye, hogy a saját kárunkon kell olyan hibákból tanulni, amelyeket elkerülhettünk volna. Ne igyunk előre a medve bőrére, ez túlzott nagyvonalúsághoz és pénzszóráshoz vezethet, amit persze később megbánunk. A mai napot szenteljük az új életcélok kitűzésének. Ma szívesen vágunk bele egy új vállalkozásba, vagy nézünk szembe egy olyan kihívással, amelyről eddig csak álmodoztunk.