Csütörtöki horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma már a Mérleg jegyben jár, szextilben áll a Mars bolygóval. Érzelmi szempontból eseménydús, élénk napra számíthatunk: azt érezhetjük, hogy rengeteg energiával rendelkezünk.
Vágólapra másolva!

A Hold ma már a Mérleg jegyben jár. Minden gondolatunk a szépség és a harmónia körül forog (ezek a területek ugyanis nagyon közel állnak a Mérleghez), mindenben, amivel csak találkozunk, ezeket keressük. Legszívesebben az egész napot a kedvesünkkel és a szereteinkkel töltenénk, semmi kedvünk eltávolodni tőlük, sem érzelmi, sem fizikai értelemben. A mai nap tökéletes arra, hogy társaságba menjünk, és este a barátainkkal töltsünk néhány kellemes órát: ma ugyanis különösen elbűvölőek, szeretetre méltóak lehetünk - ez pedig abban is segíthet, hogy a zűrösebb kapcsolatainkat rendbe tegyük. Ha nincs kedvünk kimozdulni, válasszunk valamilyen csendes, művészettel vagy szépséggel kapcsolatos elfoglaltságot: például nézegessünk fotóalbumokat, vagy lapozzuk át a kedvenc magazinunkat.

A Hold a mai napon szextilben áll a Mars bolygóval. Érzelmi szempontból eseménydús, élénk napra számíthatunk: azt érzehetjük, hogy rengeteg energiával rendelkezünk, Mindössze azt kell elhatároznunk, hogyan kívánjuk kihasználni a rendelkezésünkre álló erőtöbbletet. Érdemes elővenni azokat a feladatokat, amelyeket már halogatunk egy ideje: most képesek leszünk véghezvinni szinte bármit, amit elhatározunk. Szerencsére, az emberi kapcsolataink is jól alakulhatnak a mai napon: merészen és bátran nézünk szembe még azokkal a konfliktusainkkal is, amelyekre eddig sehogy sem találtunk megoldást.