Vasárnapi horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma még az Oroszlán jegyében jár, kvadrátban áll a Nappal és a Vénusszal. Elégedetlenség lehet úrrá rajtunk, még akkor is rosszul érezhetjük magunkat az életünkben, ha valójában minden rendben van, és más napokon a világ legszerencsésebb embereinek tartjuk magunkat.
Vágólapra másolva!

A Hold ma még az Oroszlán jegyében jár. Érdemes ma minden figyelmünket a hajunkra fordítani: ez a csillagjegy nagyon jó hatással van a haj növekedésére, szépségére, egészségességére. Az Oroszlán jegy szülötteinek hagyományosan gyönyörű a "sörénye", sokuknak göndör és dús a haja. Ma mi is mindent megtehetünk a hajunk egészségéért: érdemes egy tápláló pakolással kényeztetni a hajszálakat, bejelentkezni egy illatos olajokkal végzett fejbőrmasszázsra vagy levágatni a hajunkat. Akinek esetleg problémái vannak, hullik a haja vagy korpásodással küzd, az a mai napon sikerrel vághat bele egy kezelésbe.

A Hold ma kvadrátban áll a Nappal és a Vénusszal. Elégedetlenség lehet úrrá rajtunk, még akkor is rosszul érezhetjük magunkat az életünkben, ha valójában minden rendben van, és más napokon a világ legszerencsésebb embereinek tartjuk magunkat. Ma viszont igen ingadozóak lehetnek az érzelmeink, és hajlamosabbak lehetünk mindent rosszabb színben látni, mint ahogy valójában van.

Különösen a párkapcsolatunkban jelentkezhetnek a feszültségek: nem igazán tudjuk eldönteni, hogy mit is szeretnénk, és az emiatt kialakuló feszültséget a kedvesünkön vezetjük le - sőt, minden eszközzel megpróbáljuk elhitetni, hogy tényleg ő a felelős mindenért. Próbáljuk meg minél alaposabban és minél türelmesebben megbeszélni a felmerülő problémákat, ha ugyanis inkább a szőnyeg alá söpörjük őket, annak valamilyen káros pótcselekvés lehet a következménye (például túl sokat eszünk, iszunk, vagy mániákusan takarítunk, pakolászunk).