Nicole Richie nem megy férjhez

Vágólapra másolva!
Nicole Richie amerikai híresség a Harper's Bazaar című magazinnak adott interjúban elmondta: a közeljövőben nem akar férjhez menni gyermeke apjához, Joel Madden zenészhez, újabb gyereket azonban vállalna vele.
Vágólapra másolva!

Nicole Richie amerikai híresség, a Simple Life című sorozat egyik főszereplője nemrég interjút adott a Harper's Bazaar című magazinnak, melyben elmondta: egyáltalán nem tervezi, hogy férjhez menjen kislánya apjához, Joel Madden zenészhez, a Good Charlotte együttes frontemberéhez.

"Kicsit eseménydús volt az elmúlt egy év nekem, egy ideig nem szeretnék újabb izgalmakat" - mondta Richie. "Szeretnék esküvőt, de nem ma és nem holnap. Nagyon kötődünk egymáshoz és a családunkhoz, és ez a legfontosabb."

A híresség azt is elmondta, hogy összesen öt gyereket szeretne: "ikerfiúkat és még két lányt."

Richie - aki a családjával együtt pózol a magazinban - arról is beszélt, hogyan élte át, mikor a People magazinban először megjelentek a kislánya fotói.

"Borzasztóan ideges voltam, mert tudtam, hogy mindenki megnézi majd Harlow-t." - mesélte. "De ha nem vállaljuk ezt a fotózást, akkor tízszer rosszabb lett volna. Meg akartam védeni a kislányomat a paparazzóktól."