Csütörtöki horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma belép a Rák csillagjegybe, szextilben áll a Szaturnusszal és trigonban áll a Neptunusszal. A mai napot szenteljük a hosszú távú tervek megvalósításának, a csillagok állása támogatja az új életcélok kitűzését.
Vágólapra másolva!

A Hold ma belép a Rák csillagjegybe. Ezen a napon a szokásosnál is jobban vágyunk az érzelmi biztonságra, és arra, hogy szeretve érezzük magunkat. Ma minden gondolatunk az otthon, a család körül forog, szeretnénk a magunkénak tudni egy olyan erős hátteret, amely erőt adhat a mindennapokhoz. Akinek még nincs saját családja, annak is gyakrabban eszébe jut ez a téma, és valami megmagyarázhatatlan okból rengeteget gondolnak esküvőre, házasságra vagy gyermekvállalásra. Ez a fajta éber álmodozás nagyon jó dolog, mert segít célokat felállítani, és talán ráébredünk arra, mennyire megváltoztak a motivációink az utóbbi időszakban.

A mai nap csillagállása minden olyan tevékenységet támogat, amely az otthonunkkal, kerttünkkel kapcsolatos. Örömmel rendezzük át a szobákat, még a takarítás is gyorsabban megy, mint máskor. Ha valaki alkotó módon szeretne kikapcsolódni, akkor a mai napon főzzön vagy süssön valami különlegeset - akár egy régi családi receptet is kipróbálhatnuk.

A Hold ma szextilben áll a Szaturnusszal és trigonban áll a Neptunusszal. A mai napot szenteljük a hosszú távú tervek megvalósításának, a csillagok állása támogatja az új életcélok kitűzését. Életszemléletünk bizakodó, optimistán tekintünk a jövőbe, és úgy érezhetjük, ezt a pozitív érzést szeretnénk "állandósítani" - ezért szívesen vágunk bele egy új vállalkozásba, vagy nézünk szembe egy olyan kihívással, amelyről eddig csak álmodoztunk. Az új célok, kihívások által generált fejlődés lassú lesz, de tartós és egyenletes. A Neptunusz bolygó helyzete szerint a képzelőerőnk is igen jól működhet, meghökkentő dolgokat találhatunk ki. Ez az újdonság iránti igényünkkel kiegészítve könnyedén vezethet oda, hogy valami olyan fantasztikus és különleges dolog jut az eszünkbe, amit képes álomból valósággá válni és hosszú távon is megváltoztatni az életünket. Legyünk azonban éberek: nem minden olyan könnyedén megvalósítható, mint ahogyan azt az álmainkban látjuk, készüljünk fel a kemény munkára!