Spears többet láthatja a gyerekeit

Vágólapra másolva!
Több időt tölthet ezentúl a gyerekeivel Britney Spears amerikai énekesnő - döntött tegnap a Los Angeles-i bíróság. A két kisfiú felügyeletei jogát azonban továbbra is a híresség volt férje, Kevin Federline gyakorolhatja.
Vágólapra másolva!

Britney Spears amerikai énekesnő a jövőben több időt tölthet a gyerekeivel, két és fél éves Sean Prestonnal és a 19 hónapos Jayden James-szel - döntött tegnap a Los Angeles-i bíróság. A két kisfiú felügyeleti jogát azonban továbbra is Spears volt férje, Kevin Federline gyakorolhatja.

A látogatások időpontját és -tartamát nem határozta meg a bíróság, de azt igen, hogy Spears csak felügyelettel lehet együtt a gyerekekkel: egy hivatalos megfigyelőnek és a szüleinek is ott kell lenniük velük.

"Nagyon örülünk ennek a döntésnek. Britney élete láthatóan változik, egyre jobban érzi magát, és boldogok vagyunk, hogy a bíróság is felismerte ezt a változást" - írták egy közleményben Spears szülei, Jamie és Lynn.

"Kis és óvatos lépés, de legalább haladtunk előre valamennyit" - nyilatkozta az újságíróknak Kevin Federline ügyvédje, Mark Vincent Kaplan, majd hozzátette, hogy a két kisfiú "jól van".

Spears az elmúlt hónapokban botrányos viselkedésével és "pszichés problémáival" hívta fel magára a figyelmet, ám a lassú fejlődés is megfigyelhető az életében: több időt tölt a családjával, nem hanyagolja el annyira a külsejét, szereplése egy televíziós sorozatban pedig kifejezetten jól sikerült.

Az énekesnő jelenleg az édesapja felügyelete alatt él, és a vagyonát is Jamie Spears kezeli. Július végén újabb bírósági meghallgatás vár rá.