Megvolt Mariah Carey esküvője

Vágólapra másolva!
Bár alig néhány napja derült ki, hogy megkérték Mariah Carey kezét, több forrás is megerősítette: az amerikai énekesnő múlt héten hozzá is ment a kedveséhez, Nick Cannon színész-zenészhez.
Vágólapra másolva!

Mariah Carey amerikai énekesnő és Nick Cannon színész-zenész múlt héten - alig egy nappal az eljegyzés kiderülte után - összeházasodtak egy bahamai szigeten, erősítette meg több forrás - köztük Cannon családja - az amerikai lapoknak. A házasság tényét hivatalos papírok is igazolják.

A ceremóniára Eleuthera szigetén került sor, ahol Carey nemrég vásárolt magának egy házat. A beszámolók szerint "rögtönzött" esküvőről volt szó, amelyen alig néhány családtag és barát vett részt.

"Igaz, hogy Mariah és Nick csak két hónapja vannak együtt, de hatalmas a szerelem közöttük. Órák alatt döntötték el, hogy összeházasodnak" -árulta el egy magát megnevezni nem kívánó forrás a New York Postnak. "Még házassági szerződést sem kötöttek, mert nem volt rá idő."

A két híresség szóvivője semmit nem volt hajlandó mondani az esküvőről, sőt, Carey az összes nyilvános fellépését lemondta.