Heti horoszkóp május 5-től 12-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Vedd egy kicsit lazábbra napjaidat a szokásosnál, nem kell annyira szigorúnak lenned magadhoz! Bármennyire is nehezedre esik így cselekedni, tegyél egy próbát - nem várt helyről kaphatsz segítséget. A hét második felében feszültséggel teli napjaid lehetnek, ám ezt a jó értelemben vedd: szinte izzik körülötted a levegő, és még az egyszerű szópárbajoknak is képes vagy erotikus töltetet adni. A hét végi napok alkalmasak lesznek arra, hogy megerősítsd a családi kapcsolatokat és meglátogasd a rokonaid.

Bika (április 21. - május 20.)
Nagyon kedvező színben tüntedheted fel magad az elkövetkező napokban: természetességeddel, bájoddal még a legmarconább embereket is megszelidítheted, magad mellé állíthatod. érdemes minden olyan dolgot most elintézned, ahol mások segítségére is számítanod kell. A "racionális", üzleti ügyeket, nagyobb bevásárlásokat azonban nem most intézd el - inkább tájékozódj róluk, mielőtt döntesz. A hétvégét a legjobban a pároddal töltheted el, szervezzetek közös programokat!

Ikrek (május 21. - június 21.)
Nehézkesnek, lassúnak érzed az életed folyását, ám azt nem tudod megmondani, mi fog vissza téged; lehetséges, hogy te magad gátlod meg a fejlődést a gondolataiddal. Érdemes lenne megvizsgálnod, hogyan állsz az élet fontos kérdéseihez, az optimizmus, vagy inkább a pesszimizmus a jellemző rád. Ha az utóbbi, akkor kezdd el tudatosan gyakorolni a pozitív gondolkodást, ez ugyanis segíthet abban, hogy olyan lehetőségeket is megláss, amelyek eddig elkerülték a figyelmedet!

Rák (június 22. - július 22.)
Furcsa, már-már bizarr ötleteid támadhatnak, de még mielőtt elhessegetnéd őket, inkább gondolkozz egy kicsit tovább rajtuk: lehet ugyanis, hogy mégis meg lehet azokat valósítani, sőt, még profitálhatsz is belőlük. A hét közepét meglehetősen sűrűnek érezheted, ám mielőtt feladnád a végeláthatatlan tennivalókkal folytatott harcot, emlékeztesd magad arra, hogy ez a helyzet nem tarthat örökké. Sőt, a jóleső, megérdemelt pihenés órái hamarabb elérkeznek majd, mind gondolod.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Szükséged lenne a dicséretre és az elismerésre (különösen a hét elején), mert egyáltalán nem érzed megbecsültnek magad, ennek pedig az a következménye, hogy ímmel-ámmal dolgozol, és a baráti találkozókat is legszívesebben lemondanád. Szerencsére, már nem kell sokat várnod arra, hogy valaki igen komolyan bókoljon neked. A hét második felében helyezd a hangsúlyt az emberi kapcsolataidra - minden más, a munka, a tanulás - várhat egy kicsit. Látogasd meg távol élő családtagjaidat, vagy hívd fel azokat a barátaidat, akiket már rég láttál.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Általában jól mennek neked az aprólékos, nagy figyelmet igénylő feladatok, de ezen a héten bebizonyíthatod, hogy a nagyobb léptékű terveket is legalább olyan sikeresen meg tudod valósítani. Mindössze annyit kell tenned, hogy másokat is meghallgatsz, és nem akarsz mindent egyedül csinálni - ne vegyél a kelleténél több gondot a nyakadba, mert így csak kizsigereled magad! A hét végén szánj egy kicsit több időt a barátaidra, mert úgy érezhetik, elhanyagolod őket. Akár bulit is rendezhetsz!

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Nagyon nyugodtan indul a heted - legalábbis, látszólag minden rendben van körülötted. A mélyben azonban olyan vagy, mint egy kitörni készülő, fortyogó vulkán: csak azt várod, hogy legyen valami indokod jelenetet rendezni, és egyetlen rosszul hangsúlyozott szó is elég ahhoz, hogy veszekedni kezdj másokkal. Ennek a feszültségnek azonban te magad sem tudod az okát, így megoldani sem tudod a helyzetet. Amíg nem múlik el ez a rossz hangulat, legalább annyit tegyél, hogy nem keveredsz felesleges vitákba.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Kész vagy bárkinek őszintén elmondani a véleményedet, bár igaz, hogy mások erre nincsenek még felkészülve. Így lesz néhány kellemetlen perc az életedben. Számolj el inkább tízig, mielőtt bármit is közölsz másokkal, fontold meg alaposan a mondanivalódat. Szerdától egy kicsit több figyelmet kellene a munkádra szánni, elsősorban a hosszú távú terveid igényelhetnek alakításokat. A hétvégét próbáld meg teljes egészében a pihenésre szánni, ha teheted, utazz el pár napra.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Meglepő tapasztalatokkal gazdagodhatsz ezen a héten: éleslátásodnak és segítőkészségednek hála, több ember is kér majd tanácsot tőled - az pedig, ahogyan reagálnak, megváltoztathatja az életed. Elsősorban arra próbálj meg felkészülni, hogy nagyobb népszerűséget szerezhetsz magadnak, egyre többen tekintenek majd a barátjuknak. A hét második felében az unalom uralkodhat el rajtad: nem nagyon van kedved semmit csinálni, sőt, igazából nem is találsz megfelelő programot magadnak. Ha más nincs, aludj egy nagyot, extra pihenésre mindig szüksége lehet az embernek.

Bak (december 22. - január 20.)
Egy kicsit óvatosabbnak kell lenned, különösen a hét első napjaiban; ne csak a fizikai veszélyekre figyelj oda, hanem készülj fel a "virtuális" balesetek ellen is, például változtasd meg a PIN-kódjaidat, jelszavaidat, és ments el minden fontos dokumentumot a számítógépedről. Ha nem is történik semmi különös, jobb az óvatosság. A hétvége, lehetőség szerint, szóljon teljesen a lazításról: ne vállalj el plusz munkát, vagy ha kénytelen vagy dolgozni, tedd azt meg inkább péntek este.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
A hét elején a családi kapcsolataid lesznek a leghangsúlyosabbak: érdemes találkoznod olyan rokonaiddal, akikkel már rég nem találkoztál, vagy valami miatt esetleg haraggal váltatok el. Most ugyanis jó eséllyel tudjátok rendezni a vitás kérdéseket, sőt, sokkal pozitívabb hangulatban tudtok elválni. A hét végén ügyelj jobban az egészségedre, megnő az esélye annak, hogy valamilyen fertőzést szedj össze.

Halak (február 20. - március 20.)
Felül kellene vizsgálnod a munkáról alkotott elképzeléseid, lehet ugyanis, hogy a haladásos útjában állnak, és a "rögzült" gondolatok miatt nem tudsz fejlődni. Ha bizonytalannak érzed a döntéseidet, akkor kérdezz meg egy jó barátot, vagy idősebb rokont, hátha ő tud valamilyen használható tanácsot adni neked (amit nem kell feltétlenül megfogadnod...). A tényleges cselekvéssel azonban várj egy kicsit, és dolgozz ki egy tervet, mert ha egyik pillanatról a másikra mident át akarsz alakítani, annak igazi káosz lesz a vége.