Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold a Bika csillagjegyben jár és együtt áll a Nappal. Nagyon kellemes óráknak nézünk elébe, amikor csak élveznünk kell mindazt, amit az élet felajánl nekünk.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold a Bika csillagjegyben jár. Egészségügyi szempontból ez a fogakat és a nyak területét érintheti. Ezen a napon sokaknak rosszabbodhat fogfájása - figyeljünk azonban arra is, hogy a rossz, begyulladt fogak komolyabb bajok előjelei illetve okozói lehetnek. A gyulladásos folyamatok kihathatnak az egész szervezetünkre, könnyedén okozhatnak hajhullást, ekcémát. Ha esedékes egy fogorvosi ellenőrzés, akkor azt a mai napon végeztessük el, a beavatkozásokat azonban halasszuk el egy másik napra (ma ugyanis nagyobb fájdalommal járnának, és a sebek is nehezebben gyógyulnának).

A Bika jellegű napokon sokkal nagyobb az esélye a torokfájásnak, torokgyulladásnak is. Próáljuk megelőzi a bajt azzal, hogy nem iszunk túl hideg italokat. A reggeli kávé helyett pedig kortyolgassunk el egy csésze finom teát, lehetőleg sok, fertőtlenítő és gyógyító hatású mézzel. A fizikai tüneteknek sokszor lelki okai is vannak. Ha megfájdul a torkunk, gondolkozzunk el azon, mi olyan dolog lehet az életünkben, amit "nem tudunk lenyelni", és folyamatos a feszültség bennünk miatta.

A Hold ma együtt áll a Nappal. Nagyszerű óráknak nézünk elébe, amikor csak élveznünk kell az élet apró örömeit - szerencsére, ebből a mai napon elég sok lesz. Együnk finom ételeket, igyunk kellemes borokat, hallgassunk jó zenét és élvezzük a szeretteink társaságát. Akár moziba, színházba is elmehetünk, vagy kényelmesen elnyújtózhatunk az ágyon egy jó könyvvel vagy a kedvenc magazinunkkal. Érdemes azon is elgondolkozni, mi az, ami - általánosságban véve - elégedetté és boldoggá tesz minket. A Bika jegyben tartókodó Nap a pénzzel kapcsolatos ügyeket is támogatja, így ezeket is ma érdemes elintézni.