Egy hónapon belül összeházasodhat Brad Pitt és Angelina Jolie

Vágólapra másolva!
Angelina Jolie és Brad Pitt amerikai színész pár egy hónapon belül összeházasodnak - állítják bennfentesek, akik azt is tudni vélik: Franciaországban, egy luxusjachton lesz az esküvő, még az ötödik gyermekük megszületése előtt.
Vágólapra másolva!

Angelina Jolie és Brad Pitt amerikai színészek, a Mr és Mrs Smith című akciófilm főszereplői egy hónapon belül összeházasodnak Franciaországban, egy luxusjachton, a Paul Allen tulajdonában lévő Octopuson - állítja a jacht egyik alkalmazottja.

"Angelina és Brad még a gyerek születése előtt szeretnénk összeházasodni" - árulta el a magát megnevezni nem kívánó hölgy. "Nagyon elegáns, de intim ceremóniára készülnek, alig néhány vendéggel. Az azonban biztos, hogy a gyerekeknek komoly szerepe lesz majd az esküvőn."

A színésznő és kedvese semmit nem hajlandóak elárulni a közelgő lagziról - sőt, korábban még azt is tagadták, hogy össze akarnának házasodni. Nemrég azonban Jolie úgy nyilatkozott, akkor házasodnak össze, ha "eljön a megfelelő időpont".

"Angelina túl van két elrontott házasságon, és nem akart elkapkodni semmit" - mondta Jolie egyik barátja az OK! magazinnak. "De rájött, hogy Brad mindenben tökéletes partner neki, ezért úgy érzi, felkészült arra, hogy összekösse vele az életét."

Jolie és Pitt, négy gyermekükkel együtt, néhány napja érkeztek Franciaországba: az Oscar-díjas színésznő részt vesz a cannes-i filmfesztiválon, de - az ismerősök szerint - úgy tervezik, hogy Európában maradnak, amíg az ötödik baba meg nem születik.

"Angelináék nagyon szeretik Franciaországot, ráadásul Angie-nak francia ősei is vannak, az édesanyja sokáig itt élt" - mondta a pár egyik ismerőse. "Szeretnének egy házat venni, valahol a tengerparton, közel a barátaikhoz. Egyelőre pihennek, ugyanúgy, mint a hétköznapi emberek. Nagyokat alszanak, játszanak a gyerekeikkel, úszkálnak a medencében. "

A barát elmesélte, hogy a pár jelenleg Allen házában tartózkodik, de gyakran kirándulnak. Pitt több birtokot is megnézett már, hogy alkalmas otthont találjon a családjának, miközben Jolie marseilles-i kórházakba látogatott el, hogy kiválassza, melyikben szül majd.