Szerelmi horoszkóp május 1-től május 8-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Reménykedve tekintesz a jövőbe: hátha a következő napokban sikerül megoldanotok a kedveseddel egy olyan régóta fenálló problémát, amely bizony megmérgezi a kapcsolatotokat. Tedd meg te az első lépéseket - adj energiát a szerelmednek, hogy folytatni tudjátok a harcot egymásért. A jövő hét második felében több olyan esélyed is lesz, amikor meg tudod majd változtatni a kettőtök kapcsolatát, méghozzá a jó irányba.

Bika (április 21. - május 20.)
Feszült napjaid lehetnek, mert a kedvesed egyáltalán nem úgy viselkedik, ahogyan azt te elvárnád tőle. Próbáld meg nem túlreagálni a helyzetet, viselkedj inkább türelmesen, mert ha hagyod, hogy az indulataid eluralkodjanak rajtad, akkor bizony olyan dolgokat is a kedvesed fejéhez vághatsz, amelyeket később nagyon megbánhatsz. Ha nagyon dühös vagy, akkor inkább kerüld el őt néhány napig, így talán nem robbannak ki közöttetek felesleges viták.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Szeretnéd egy kicsit megváltoztatni a saját hozzáállásodat a szerelemhez (úgy érzed ugyanis, hogy valami "nincs rendben" veled). A legfontosabb talán, hogy legyél bátrabb és magabiztosabb, hidd el magadról, hogy vonzó és értékes ember vagy! Ha ezt képes vagy megtenni, akkor hatalmas hatást érhetsz el: talán te magad sem hiszed, mennyi ajánlatot, érdeklődő pillantást vagy flörtölő mosolyt kapsz majd az ellenkező nem tagjaitól. Ha még magányos vagy, akkor legyél segítőkész a potenciális jelöltekkel: lehet, hogy a közös munka hoz majd össze titeket.

Rák (június 22. - július 22.)
Figyelj oda a szokásosnál jobban a kedvesedre: lehet, hogy nagyon szeretne elmondani neked valamit, csak éppen nem tudja jól megfogalmazni az érzéseit. Segíts neki azzal, hogy meghallgatod és bátorítod - a faggatását azonban mellőzd, mert úgy csak megijeszted. A hétvége igen vidámnak, szerelemmel és boldogsággal telinek ígérkezik: menjetek el minél többet otthonról, sétáljatok nagyokat, és szervezzetek olyan programokat is, amelyektől eddig húzódoztatok; tehát, ha eddig minden héten sportolni mentetek, látogassatok meg helyette egy kiállítást, és fordítva.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Gondold át, mit is szeretnél a párkapcsolatodtól (vagy a kapcsolatoktól általában); ha így teszel, talán azt is jobban meg tudod tervezni, hogyan érhetnéd el a céljaidat, illetve, mely területeken kellene változnod. Ha szükségéd érzed, akkor a kedvesedet is kérdezd meg arról, mely rossz tulajdonságoktól kellene megszabadulnod - az ő tanácsaira mindig számíthatsz, valószínűleg most is tud majd segíteni neked. A hét második felében növelheted a vonzerődet, ha elmész, és néhány órát sportolsz.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Nagyon jó - talán túlságosan is jó - szemed van, így a párodnak bizony fel kell készülnie arra, hogy kritizálod, megjegyzéseket teszel mindenre, amit csak csinál. Nem is igazán az a célod, hogy leteremtsd őt, inkább csak szeretnéd felhívni a figyelmét arra, hogy te máshogy gondolod. Ezzel viszont azt éred el, hogy könnyen megsértheted őt, és azt hiheti: nem felel meg neked. Sőt, ha a kedvesed impulzív és erőteljes személyiség, akkor gond nélkül visszavághat neked. Mindenképpen lesz néhány nehéz napotok, amelyeken csak a kölcsönös megértés és a szeretet segíthet át benneteket.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Te is, és a párod is feszült hangulatban lehettek, így számítanotok kell néhány nehéz napra, amikor egymáson vezetitek le a felgyülemlett dühöt. üvöltözés helyett azonban próbáljatok meg értelmesen beszélni egymással - akár tanácsokat is adhattok a másiknak -, az energiákat pedig vezessétek le konstruktív módon, például a sportban (de a szex is nagyszerű lehet eere a célra). A jövő hét elején szerencsére sokkal nyugodtabbak lesztek, így érdemes közös programokat szerveznetek, akár a barátaitokkal is találkozhattok.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Egy kicsit stresszes lehetsz a következő napokban, a túlzott idegeskedés pedig egyáltalán nem tesz jót a szerelmi életednek, mert nem tudsz odafigyelni a kedvesedre - sőt, az is előfordulhat, hogy durván, ingerülten szólsz hozzá. Nem csoda, ha szomorú, rosszkedvű vagy csalódott (és még akkor is érezhet így, ha ezt nem mondja meg neked). Ha egy kicsit nyugodtabbá válik körülötted az élet, akkor ne felejtsd el a kedvesedet kárpótolni ezekért a nehéz napokért: vidd el egy elegáns étterembe, vagy nézzetek meg egy olyan filmet, amire elsősorban ő kiváncsi.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Igen vonzó napjaidat éled, így ne lepődj meg azon, ha lépten-nyomon ajánlatokat kapsz, randevúra hívnak, vagy egyszerűen csak szemeznek veled a villamoson. Még a barátaid is más szemmel nézhetnek rád, és esetleg olyan dolgokat is megosztanak veled, amelyekre eddig nem is gondoltál. A jövő hét elején érdemes lenne rendet tenni a kapcsolataidban, és könyörtelenül felszámolni azokat a viszonyokat, amelyekben már nem érzed jól magad. Ne ragaszkodj valamihez nosztalgiából!

Bak (december 22. - január 20.)
Jól alkulhatnak a szerelmi ügyeid a következő napokban: kedves vagy, megértő és gyengéd, így a párod nagyon élvezi a veled töltött perceket - sőt, mindent elkövet azért, hogy te is hasonlóképpen vélekedj róla. Készülj fel tehát a kényeztetésre, arra, hogy megpróbálják minden kívánságodat teljesíteni. A párod ráadásul most nagyon inspirálóan hathat rád: sok jó tanácsot ad neked, és ha elmondod neki a problémáidat, talán más nézőpontból is meg tudja világítani a kérdést. Összességében, szép napjaitok lesznek.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Képes leszel kitűnni a tömegből, így pedig könnyen megakadhat rajtad az ellenkező nem tagjainak a szeme. Ha már párkapcsolatban élsz, akkor a kedvesed minden alkalmat megragad arra, hogy kifejezze: mennyire tetszel neki. Talán egy-két ajándékkal is meglephet... Érdemes kihasználnod a helyzetet, és megbeszélned vele, ha valami bajod van, vagy valamit máshogy szeretnél csinálni. Most nagyon fogékony lesz az ötleteidre, és örömmel meg is valósítja azokat.

Halak (február 20. - március 20.)
Május első néhány napja egyfajta "bemelegítés" lesz neked a szerelem hónapjára: talán megváltoztatod a külsődet, vagy új szokásokat veszel fel, esetleg megszabadulsz egy bosszantó szeszélyedtől - mindez pedig hozzásegíthet, hogy új párt találj magadnak, vagy megerősítsd a jelenlegi kapcsolatodat. Ne félj attól se, hogy érzéki és romantikus gesztusokat tegyél a kiszemelted fel, ezekkel teljesen elvarázsolhatod és magadhoz láncolhatod.