Csütörtöki horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma még a Halak jegyében tartózkodik,  együtt áll az Uránusz bolygóval. A legjobban azt élvezzük, ha valamilyen módon - akár fizikai, akár szellemi értelemben - mozgásban lehetünk.
Vágólapra másolva!

A Hold ma még a Halak jegyében tartózkodik. Ez az érzékeny jegy álmodozóvá és romantikussá tehet minket: szívesen segítünk másoknak és saját lelki egészségünkért is sok mindent tehetünk, ha kicsit befelé fordulunk. Helyezzük a hangsúlyt a meditációra, a relaxációra. Használjuk ki a színek erejét, így befolyásolni tudjuk a hangulatunkat, akár a lelkünk gyógyulását is elősegíthetjük. A Halak érzékenységéhez legjobban a kékes, az óceánt idéző színek illenek. A kék megnyugtat, csökkenti a stresszt, és segíti az intuitív gondolkodást. Zárkózottabb embereknél a kékes ruhadarabok segíthetnek megnyílni a világ felé. Ügyeljünk azonban arra, hogy a túlságosan sok kék hatására fáradtak, nyomottak lehetünk, ezért soha ne öltözzünk teljesen kékbe - inkább csak használjuk öltözékünk kiegészítésére egy színes kendőt, vagy vegyünk fel egy kékes árnyalatú felsőrészt.

A Hold a mai napon együtt áll az Uránusz bolygóval. A legjobban azt élvezzük, ha valamilyen módon - akár fizikai, akár szellemi értelemben - mozgásban lehetünk. Komolyan vágyhatunk a változásokra, és arra, hogy valami új történjen az életünkben. Meg is lephetjük a környezetünket azzal, hogy milyen új, kicsit talán extrém ötleteket találunk ki.

Ugyanakkor érzelmi szempontból nem a legkedvezőbb a mai nap: mélyen belül ugyanis vágyunk arra, hogy megszabaduljunk minden kötöttségtől, így azoktól az érzelmektől is, amelyeket terhesnek érzünk. Mielőtt elhamarkodottan cselekednénk, inkább próbáljuk meg elfogadni, hogy ma a szokásosnál jobban vágyunk a szabadságra.