Szerdai horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold a mai napon a Halak jegyébe lép, szextilben áll a Vénusszal és a Plútóval. Érzelmekkel teli, intenzív lelki életet élhetünk - hajlamosak lehetünk bevetni a bájunkat és a kedvességünket, ha valamilyen problémával találjuk szembe magunkat.
Vágólapra másolva!

A Hold a mai napon a Halak jegyébe lép. Egészségügyi szempontból ez elsősorban a lábfejet érinti, de a Halakhoz tartoznak a test méregtelenítő és immunrendszerrel összefüggő folyamatai is. Figyeljünk ezekre egy kicsit jobban, és - lehetőség szerint - töltsük némi időt egy gyógyfürdőben: a víz, a szauna, a masszázs és a vízben végzett gimnasztika mind-mind különösen jó hatással vannak a testünkre és a lelkünkre a mai napon. A rendszeres fürdőzés, az úszás különösen jó hatású azoknak, akiknek van egy kis súlyfeleslegük, hiszen a vízben végzett gyakorlatok egyáltalán nem terhelik meg az izületeket, de rengeteg kalóriát égethetünk el a segítségükkel és az izmokat is nagyszerűen megmozgatják.

A Hold ma szextilben áll a Vénusszal és a Plútóval. Érzelmekkel teli, intenzív lelki életet élhetünk - hajlamosak lehetünk bevetni a bájunkat és a kedvességünket, ha valamilyen problémával találjuk szembe magunkat. Nyoma sincs bennünk küzdőszellemnek, inkább diplomatikusan oldanánk meg a konfliktusokat, és szerencsére türelmünk is van kivárni a megfelelő pillanatot a cselekvésre.

A mai nap ugyanakkor a szerelmesek számára is igen kedvező lehet: hatalmas bennünk a csáberő, nagyra értékeljük az erotikát és minőségi szexualitást is. A Halak jegy romantikájával kiegészítve ez az időszak tökéletes lehet egy "sorsdöntő" randevúra.