Robbie Williams újra szerelmes

Vágólapra másolva!
Robbie Williams brit zenész újra szerelmes: választottja egy Suzanna nevű, 26 éves amerikai hölgy, akit Beverly Hills egyik elegáns klubjában ismert meg.
Vágólapra másolva!

Robbie Williams brit zenész újra szerelmes: az agglegény és nőfaló életéről híres, 34 éves ex-Take That tag már négy hónapja van együtt egy Suzanna nevű, 26 éves amerikai hölggyel, akit Los Angelesben ismert meg.

"Robbie teljesen odavan ezért a lányért, és máshogy viselkedik vele, mint a korábbi barátnőivel" - árulta el a híresség egyik ismerőse a Daily Mail című brit napilapnak. "Lassan építik fel a kapcsolatukat, semmit nem akarnak elsietni. Robbie megpróbál romantikus lenni, mert nem akarja elveszíteni Suzannát. Úgy érzi, ő lehet számára az igazi."

Williams mostanában nemcsak a barátnőjével van elfoglalva: bár új albumot csak jövőre ad ki, egy ismerősével kitalálták, hogy a földönkívüliekről szóló tévéműsort indítanak, melyben Williams lesz a műsorvezető (a híresség ugyanis hisz az ufókban, sőt, azt állítja, már többször is látta a földönkívüliek űrhajóját.).

A híresség új kapcsolatáról semmit nem volt hajlandó elárulni, a műsorról is csak annyit mondott, hogy "nagyon érdekes lesz".