Négymillió dolláros partival ünnepli magát Diddy

Vágólapra másolva!
Sean "Diddy" Combs amerikai rapper-producer négymillió dollárt költ egy partira, ahol azt ünnepli: végre csillagot kapott a hollywoodi Hírességek sétányán.
Vágólapra másolva!

Sean "Diddy" Combs amerikai rapzenész és producer négymillió dolláros partit rendez magának: így ünnepli meg, hogy hamarosan átadják neki a csillagát a Hírességek sétányán, Hollywoodban.

"Diddy számára hatalmas megtiszteltetés, hogy helyet kap a legnagyobb sztárok között, és örökre bekerül a szórakoztatóipar történelmébe" - mondta Combs egyik ismerőse. "Egész életében erről álmodott."

Combs húsz embert vett fel csak azért, hogy a "Harlemből Hollywoodba" fantázianevet viselő bulit megrendezzék. A helyszín Diddy húszmillió dollárt érő háza lesz, ahová több száz embert várnak - köztük olyan hírességeket is, mint Eva Longoria, a Született feleségek sztárja, Victoria Beckham és Mel B brit énekesnők, a Tom Cruise-Katie Holmes házaspár és Pharell williams zenész. A köszöntőt Jamie Foxx OScar-díjas színész mondja majd, és műholdon keresztül bekapcsolódik az estébe David Beckham focista is.

A vendégek szállítására tíz magánrepülő áll majd készen; összesen 400 ezer dollárnyi pezsgőt és vodkát szolgálnak majd fel; a meghívottak pedig egy-egy, 400 dolláros köszönőajándék-csomaggal távozhatnak a helyszínről.