Kiadják Hendrix állítólagos szexvideóját

Vágólapra másolva!
Hamarosan megvásárolható lesz az a videó, amelyen Jimi Hendrix amerikai zenészlegenda látható, két hölgy társaságában, félreérthetetlen helyzetben - de persze nem biztos, hogy tényleg Hendrix van a felvételen.
Vágólapra másolva!

Egy "felnőttfilmekre" szakosodott kiadó - amely korábban Pamela Anderson és Tommy Lee házivideóját is piacra dobta - hamarosan kiadja azt a nemrég előkerült felvételt, melyen (állítólag) Jimi Hendrix néhai zenészlegenda látható, két hölgy társaságában, félreérthetetlen helyzetben.

A Vivid Entertainment közleménye szerint egy gyűjtőtől vették meg azt a 11 perces felvételt, melyen Hendrixet két, barja hajú, ismeretlen nő kényezteti egy hotelszobában.

"Ez a felvétel bizonyítja, hogy Jimi Hendrix igazán értett a nőkhöz" - mondta Steven Hirsch, a Vivid alelnöke. "Valószínűleg nagy pornószínész lehetett volna belőle."

Bár a cég azt állítja, hogy több szakértővel is beszéltek, hogy megbizonyosodjanak a felvétel valódiságáról, az egyik leghíresebb Hendrix-szakértő, Charles R. Cross kételkedik abban, hogy valóban a zenész szerepelne a videón: szerinte ugyanis a férfi arca nem egyértelműen Hendrixé - ebben egyetért vele Hendrix egykori barátnője, Kathy Etchingham is.

"Nagyon hasonlít rá, de az orra túl széles. Nem vagyok teljesen meggyőződve arról, hogy ő az" - mondta Etchingham.

Hendrix két másik szeretője, Pamela Des Barres és Cynthia Albritton - akinek a birtokában van Hendrix péniszének műanyag lenyomata is -, egyértelműen állítják, hogy a zenész van a felvételen.

Bob Merlis, Hendrix zenei hagyatékának kezelője kijelentette, hogy "nincsenek abban a helyzetben, hogy egyértelműen kijelentsék, valóban a legenda van a filmen".