Keddi horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ezen a napon még a Vízöntő jegyben jár, kvadrátban áll a Merkúrral és szemben áll a Szaturnusszal. A befelé fordulás lehet ránk jellemző, egyáltalán nem vágyunk mások társaságára - ha pedig valami miatt kommunikálnunk kell másokkal, azt agresszívan és durván tesszük.
Vágólapra másolva!

A Hold ezen a napon még a Vízöntő jegyben jár, ez pedig - a hagyományos felfogás szerint - az alsó lábszárra és a bokákra van hatással. Viseljünk tehát kényelmes cipőt, és óvjuk bokánkat a megerőltetéstől, mert ma komolyabb baj (ficam, rándulás, törés) is könnyebben lehet az eredménye a figyelmetlenségünknek. Ha valaki hajlamos arra, hogy megdagadjon vagy bevizesedjen a lába, annál erőteljesebben jelentkezhetnek ezek a panaszok.

A Hold ma kvadrátban áll a Merkúrral és szemben áll a Szaturnusszal. Szótlanok, kedvetlenek, mogorvák lehetünk, legszívesebben senkivel sem váltanánk egyetlen szót sem, csak ülnénk egyedül, és rosszkedvünk minden pillanatát kiélveznénk. A befelé fordulás lehet ránk jellemző, egyáltalán nem vágyunk mások társaságára - ha pedig valami miatt kommunikálnunk kell másokkal, azt agresszívan és durván tesszük.

Az érzelmeink is ingadozhatnak: az egyik pillanatban dühösek és ingerültek vagyunk, a másikban szomorúak és melankolikusak. Ez az ambivalencia a döntéseinkre is jellemző: nem tudjuk igazán megmondani, mit is szeretnénk. Ezért, ha módunk van rá, ma ne menjünk bele semmi olyasmibe, ami hosszú távon is meghatározhatja az életünket.