Letartóztatták Amy Winehouse-t

Vágólapra másolva!
Amy Winehouse brit énekesnőt letartóztatta a londoni rendőrség - kihallgatását azonban elhalasztották, mert Winehouse "nem volt abban az állapotban, hogy normálisan lehessen vele beszélni".
Vágólapra másolva!

Amy Winehouse brit énekesnőt letartóztatta a londoni rendőrség, és az elmúlt éjszakát őrizetben töltötte, később azonban elengedték, a kihallgatását pedig későbbre halasztották, mert a 24 éves híresség "nem volt abban az állapotban, hogy értelmesen lehessen vele beszélni".

"Megerősíthetem, hogy a hölgy önként jelentkezett a rendőrségen, és jelenleg is őrizetben van" - közölte a Scotland Yard egyik szóvivője a People magazinnak.

Az énekesnőt - az angol jogrendszer szerint - még azelőtt őrizetbe vehetik, hogy bármivel megvádolnák.

Eközben Winehouse férje, Blake Fielder-Civil tegnap megjelent a bíróságon, most határozták meg ugyanis a tárgyalásának az időpontját. Bennfentesek szerint az énekesnő és férje között nincs minden rendben: Winehouse-t több más férfival is látták az elmúlt hónapokban, Fielder Civil pedig tegnap azt mondta a tárgyalás előtt egy ismeretlen, szőke nőnek, hogy "szereti".

Fielder-Civil anyja, Winehouse anyósa ugyanakkor keményen kritizálta az énekesnőt: egy, a napokban adott interjúban közölte, "reméli, már nem tart sokáig ez a házasság".

"Amy szégyent hozott a fiamra, a viselkedése egyszerűen elviselhetetlen. Bolondot csinált magából és a családtagjaiból is. Remélem, hogy már nem tart sokáig ez a házasság és Blake minél előbb elválik tőle" - közölte Georgette Fielder-Civil.